Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru kayıt ekranı

jhonysins1

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
arklar jsfour-register kullanmak istiyorum jsfour-register lazım başka hangi script laızm esx_identitiy lazımsa identitiy de verirsini bana dimi lildopeee lildopeee

DF
bide bir sorum olcaktı şimdi ben f2 basıyom 2 tane f2 acılıyo biri menü biride bildigimiz f2 ve araç alıyom galeriden size zimmetli diyo sonra araç çıkartmaya gidiyom yok baglanmıslara bakıom yko bundada yardım edermısın lildopeee lildopeee
2 tane mi esx_inventory yükledin çakıştırmıssın ?

DF
bide bir sorum olcaktı şimdi ben f2 basıyom 2 tane f2 acılıyo biri menü biride bildigimiz f2 ve araç alıyom galeriden size zimmetli diyo sonra araç çıkartmaya gidiyom yok baglanmıslara bakıom yko bundada yardım edermısın lildopeee lildopeee
şimdi canım 289 F2 nin buton index idir tamamı buton indexi nedir ; buton indexi tuşun kodudur başka f2 kullanan scriptleri bulmak için şunu yapıcaksın ;
Resources > sağ tık > Open With Code > CTRL + SHİFT + F > açılan arama kısmına 289 yazıcaksın

birden fazla script çıkması çok muhtemel şimdi hangisinin o menü olduğunu anlatmak çok uzun sürer sen hepsini tek tek stopla öyle öyle bulursun

eğer resources e sağ tıklayınca open with code sekmesi açılmıyorsa Visual Studio Code yi açıp file a tıklıycaksın ordan resources i seçickesin ve yine dediğim işlemi yapıcaksın

DF
jsfour registerin çalısması için esx identity ve jsfour register mi lazım
yokh her iki scriptinde çalışması için ESX_SKİN SKİNCHANGER ESX_PROPERTY ESSENTİALMODE lazım esx_identity ve jsfour register i aynanda kullanamassın

DF
şimdi canım 289 F2 nin buton index idir tamamı buton indexi nedir ; buton indexi tuşun kodudur başka f2 kullanan scriptleri bulmak için şunu yapıcaksın ;
Resources > sağ tık > Open With Code > CTRL + SHİFT + F > açılan arama kısmına 289 yazıcaksın

birden fazla script çıkması çok muhtemel şimdi hangisinin o menü olduğunu anlatmak çok uzun sürer sen hepsini tek tek stopla öyle öyle bulursun

eğer resources e sağ tıklayınca open with code sekmesi açılmıyorsa Visual Studio Code yi açıp file a tıklıycaksın ordan resources i seçickesin ve yine dediğim işlemi yapıcaksın
esx_inventoryhud client mainlua da çıktı 289
esx inventoryhud configlua da 289 çıktı

DF
yokh her iki scriptinde çalışması için ESX_SKİN SKİNCHANGER ESX_PROPERTY ESSENTİALMODE lazım esx_identity ve jsfour register i aynanda kullanamassın
ben jsfour register kullanmak istiyom hangilerini startlicam hangilerini stoplicam

DF
ben jsfour register kullanmak istiyom hangilerini startlicam hangilerini stoplicam
muhtemelen saydıklarımdır esx_skin skinchanger, esx_porperty(belki) ambulancejob(nadir oluyo) essentialmode bunlar açık olcak yanına başka bi kayıt ekranı koyma

DF
araç alıyom galeriden size zimmetli diyo sonra araç çıkartmaya gidiyom yok baglanmıslara bakıom yko bundada yardım edermısın @
lildopeee
lildopeee

DF
arklar sorunuma yardımcı olcak oyk muu

DF
bide şey sol altta maaş geliyo ora ingilizce nerden değişcem oraı

DF
bide elinde %100 sorunsuz 99 kr shop olan varsa atabilirmi

DF
Lütfen Forumu Discord gibi kullanmayın devamını getirmeyiniz,İyi forumlar.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//