Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu paketi infitiydir +500 fps garantisi normalde barona ben geçicektim siz gelicekseniz hem baron olursunuz 5 minigun 10 kalaşnikov verebilirim
20 kişilik Karaeski ailesi baronu istedi ama siz iyi rol yapıyorsanız Ballas ailesi olarak 5 kişi baronu alabilirsiniz.
Sunucu paketi infitiydir +500 fps garantisi normalde barona ben geçicektim siz gelicekseniz hem baron olursunuz 5 minigun 10 kalaşnikov verebilirim
20 kişilik Karaeski ailesi baronu istedi ama siz iyi rol yapıyorsanız Ballas ailesi olarak 5 kişi baronu alabilirsiniz.
Paketimiz cok iyi %100 hile koruması sağlıyoruz, bizim bi staff var o yapıyor 5 dakika sonra hile girer, ve herkes rampaya dönüşür, yerler yanmaya başlar ve etrafta patlamalar olur, anticheat sorumlusu staff bir cözüm bulamaz ve sunucu kapatılır, yaşanmış bir hikaye.
Paketimiz cok iyi %100 hile koruması sağlıyoruz, bizim bi staff var o yapıyor 5 dakika sonra hile girer, ve herkes rampaya dönüşür, yerler yanmaya başlar ve etrafta patlamalar olur, anticheat sorumlusu staff bir cözüm bulamaz ve sunucu kapatılır, yaşanmış bir hikaye.
Sunucu Toplantısı Yapar Toplantıya 30 Kişi Katılır 18 Tanesi Yetkili Çıkar
Toplantıda Herkese Şöyle Der 1 Ay Sonra Çok Sağlam Fivemde Görülmeyen Scriptlerle Sizlere Daha İyi Oyun Kalitesi Sunacağız Diyip Ekipleri İnandırır
Ekiplerde Donate Yapar Fakat Sunucu 2 Hafta Sonra Kapanır . F