Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Güncel Roleplay Şehir Paketi (ileride Şehir+Kasaba yapılmak için geliştiriliyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asijojuq42

Üye
FT Kullanıcı
Herkese selamlar:
Uzun zamandır üzerinde uğraştığım yenilikler getirdiğim paketi satıyorum.
Paket'in bütün bilgilerini burada paylaşmak istemedim daha detaylı bir şekilde öğrenmek ve resim veya video istemek için discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Paket hakkında bilgi için discord: Eren - 19#7489

PAKET HAKKINDA BİLGİ:

• Hacker Mesleği (Sorunsuz)
• Hackerlar İçin Mekan
• İsteğe Bağlı Discord Whitelist
• Polisler için animasyonlu kelepçe sistemi
• Banka Sistemi
• Kamu Hizmeti Sistemi
• Satın Alınabilir ve soyulabilir market
• Avukat Mesleği
• NPC Doktor
• Çeteler ve onlara özel modlu mekanlar
• Kuyumcu ve Banka Soygunu
• Yeni Araç Parçalama sistemi
• Animasyonlu Benzinlik
• GYM sistemi
• Gelişmiş Envanter Sistemi
• Gelişmiş Telefon Sistemi
• Market Ürün Çeşitliliği
• Polis, Hacker Ve Mekanik Tabletleri
• Çoklu Karakter Sistemi
• Polisler İçin Araçlara Takip Cihazı Takma Sistemi
• NPC Yol Yardımı
• NPC Doktor Animasyonlu Hali Yukarıdakinden Farklı
• Sorunsuz Çalışan Oyuncu ve NPC Soyma
• Sorunsuz Çalışan Kanama Sistemi
• Sorunsuz Çalışan NPC Uyuşturucu satışı

Sorunsuz Çalışan Rotalı NPC yolculu gelişmiş Otobüs Mesleği
• Sorunsuz Çalışan Modlu Kıyafetler
• Karpuz, Üzüm ve portakal toplama ve satış meslekleri
• Geliştirilmekte Olan Kasaba Sistemleri
• Sorunsuz Çalışan Bagaj Sistemi
• Kıyafet Dükkanları
• Sorunsuz Çalışan Garajlar
• Zor Ekonomi Ayarlı

Sorunsuz Çalışan Araç Kilitleme Sistemi
• Biraz daha süre içerisinde kasaba geliştirmeleri ile beraber paketimiz Kasaba+Şehir Olacak ve kasaba güncellemeleri önceden almış olanlara ücretsiz verilecek

REFERANSLAR:

Kronos RP
Zero RP
İstiklal RP

Fotoğraf ve Videolar:

Otobüs Mesleği:

3691
3692

Araç parçalama:

3693
3694

Kanama Ve Eczane:

3695
3696

Market Alma:

3697

NPC Doktor Animasyonlu tedavi olan:

3698
3699

Polis Takip Cihazı:

3700
3701

Çete Modlu Ev Örnek (VAGOS):

3702

Yol Yardım:

3703
3704
3705

Hacker Mekanı:

3706
3707
3708

TEKNİK DESTEK:

Paket, Script ve Kurulum Sorunu Olursa müsait olduğum sürece yardımcı olmaya çalışacağım.

İLETİŞİM:

Paket'in fiyatı: 100TL (Pazarlık Sünnettir :))
NOT: Kurulum & Data ücretsiz!

DF
Son düzenleme:
Paket Hakkında Daha fazla bilgi almak veya video ve fotoğraf istemek için bana discorddan ulaşabilirsiniz.
Discord: Eren - 19#7489

DF
Herkese selamlar:
Uzun zamandır üzerinde uğraştığım yenilikler getirdiğim paketi satıyorum.
Paket'in bütün bilgilerini burada paylaşmak istemedim daha detaylı bir şekilde öğrenmek ve resim veya video istemek için discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Paket hakkında bilgi için discord: Eren - 19#7489

PAKET HAKKINDA BİLGİ:

• Hacker Mesleği (Sorunsuz)
• Hackerlar İçin Mekan
• İsteğe Bağlı Discord Whitelist
• Polisler için animasyonlu kelepçe sistemi
• Banka Sistemi
• Kamu Hizmeti Sistemi
• Satın Alınabilir ve soyulabilir market
• Avukat Mesleği
• NPC Doktor
• Çeteler ve onlara özel modlu mekanlar
• Kuyumcu ve Banka Soygunu
• Yeni Araç Parçalama sistemi
• Animasyonlu Benzinlik
• GYM sistemi
• Gelişmiş Envanter Sistemi
• Gelişmiş Telefon Sistemi
• Market Ürün Çeşitliliği
• Polis, Hacker Ve Mekanik Tabletleri
• Çoklu Karakter Sistemi
• Polisler İçin Araçlara Takip Cihazı Takma Sistemi
• NPC Yol Yardımı
• NPC Doktor Animasyonlu Hali Yukarıdakinden Farklı
• Sorunsuz Çalışan Oyuncu ve NPC Soyma
• Sorunsuz Çalışan Kanama Sistemi
• Sorunsuz Çalışan NPC Uyuşturucu satışı

Sorunsuz Çalışan Rotalı NPC yolculu gelişmiş Otobüs Mesleği
• Sorunsuz Çalışan Modlu Kıyafetler
• Karpuz, Üzüm ve portakal toplama ve satış meslekleri
• Geliştirilmekte Olan Kasaba Sistemleri
• Sorunsuz Çalışan Bagaj Sistemi
• Kıyafet Dükkanları
• Sorunsuz Çalışan Garajlar
• Zor Ekonomi Ayarlı

Sorunsuz Çalışan Araç Kilitleme Sistemi
• Biraz daha süre içerisinde kasaba geliştirmeleri ile beraber paketimiz Kasaba+Şehir Olacak ve kasaba güncellemeleri önceden almış olanlara ücretsiz verilecek

REFERANSLAR:

Kronos RP
Zero RP
İstiklal RP

Fotoğraf ve Videolar:

Otobüs Mesleği:

Ekli dosyayı görüntüle 3691
Ekli dosyayı görüntüle 3692

Araç parçalama:

Ekli dosyayı görüntüle 3693
Ekli dosyayı görüntüle 3694

Kanama Ve Eczane:

Ekli dosyayı görüntüle 3695
Ekli dosyayı görüntüle 3696

Market Alma:

Ekli dosyayı görüntüle 3697

NPC Doktor Animasyonlu tedavi olan:

Ekli dosyayı görüntüle 3698
Ekli dosyayı görüntüle 3699

Polis Takip Cihazı:

Ekli dosyayı görüntüle 3700
Ekli dosyayı görüntüle 3701

Çete Modlu Ev Örnek (VAGOS):

Ekli dosyayı görüntüle 3702

Yol Yardım:

Ekli dosyayı görüntüle 3703
Ekli dosyayı görüntüle 3704
Ekli dosyayı görüntüle 3705

Hacker Mekanı:

Ekli dosyayı görüntüle 3706
Ekli dosyayı görüntüle 3707
Ekli dosyayı görüntüle 3708

TEKNİK DESTEK:

Paket, Script ve Kurulum Sorunu Olursa müsait olduğum sürece yardımcı olmaya çalışacağım.

İLETİŞİM:

Paket'in fiyatı: 100TL (Pazarlık Sünnettir :))
NOT: Kurulum & Data ücretsiz!
deli rp paket deilmi ya bu

DF
Benim paketi satmaya çalışan bir mubarek daha çok uğraştın mı paketi uploadlamaya felan zor olmuştur senin için. Dolandırıcıdır hak hukuk bilen insanlar yönelmez zaten. Orjinaline ulaşmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Birde uzun zamandır üzerinde uğraşmış A:SDAS

DF
bu paketi birisinden çalmadım veya direkt satın almadım haddinizi bilerek konuşmanızı rica ediyorum arkadaşlarımdan aldığım bir paketi (onlar kimden aldı bilmiyorum) bozukluklarını düzeltip eklemeler yaparak satışa koydum bilip bilmeden dolandırıcı damgası vurmanız hoş bir şey değil.

DF
Şimdi şunu söylemek istiyorum bu resimlerle ve yapılan scriptlerin %70 i buradan alınmış scirptler

bknz : https://www.fivemturk.net/threads/r...-renklerle-adlandirilmis-otobus-meslegi.3234/
bknz2 : https://www.fivemturk.net/threads/ucretsiz-cok-guzel-menu-tasarimi.3248/
bknz3: https://www.fivemturk.net/threads/yol-yardim-hizmeti.3056/#post-16759
ve sayamadığım daha bir çok daha var
Resimlerini bile kullanıyorsun etik değil hiç ? türkçeleştirmesini bile yapmamışsın çoğunun

DF
resimleri kendim ss aldım onların resimleri değil attığın ototbüs mesleği konusuna dikkatli bakarsan o da benim konum zaten

DF
ayrıca türkçeleştirmemişsin diyorsun resimlerin sadece police tracker kısmında türkçe olmayan bir yer var orada da gps takip cihazı atıldı yazıyor yani cihazı taktığını söylüyor alttakini okuyan birisi zaten cihazı taktığını anlayabilir o yüzden onu türkçeleştirmedim
sayamadığım bir çoğu diyorsun bunlar halka açık şeyler tüm sunucularda paralı tüm paketlerde bunlar mevcut fakat kimse kalkıp bunları opensource bulmuşsun diye birbirine atar gider yapmıyor burada sizin yaptığınızın aksine

DF
ayrıca ismini verip dahil etmek istemediğim bir çok kullanıcı ücretli sundukları paketleri oruç yönel veya fivemin türkçe çok bilinmeyen forumlarından almış veya yabancı siteden aldıklarını türkçeleştirmiş ki türkçeleştirme işlemi 25dk dan fazla sürmez en ağır scriptler için(kendi adıma söylüyorum) paketi almasalar bile benimkinde olmasının kötü olduğunu öne koyduğu şey olan paketteki scriptleri başka yerden almayı hepsi yapmış dediğim gibi çok bilinmeyen türk forumları veya yabancı forumlardan almışlar ki attığın konulardan sadece birisini ben o konudan aldım o da kendi konum olan otobüs mesleğiydi muhittin de kendi paketini sattığımı iddia ediyor ben seni tanımam etmem senin paketini nereden bulayım kimden alayım da satayım? biraz mantıklı düşünüp konuşun kendinizi öne çıkarmak yerine.

DF
bu paketi birisinden çalmadım veya direkt satın almadım haddinizi bilerek konuşmanızı rica ediyorum arkadaşlarımdan aldığım bir paketi (onlar kimden aldı bilmiyorum) bozukluklarını düzeltip eklemeler yaparak satışa koydum bilip bilmeden dolandırıcı damgası vurmanız hoş bir şey değil.
Arkadaşından aldığın paket benden paralı satın alınan bir paket 2-3 ayın emeğini alıp birkaç şey ekleyim kendin yapmış gibi sunman acınası doğrusu ayrıca arkadaşının ismini verirsen gereğini onada yapalım. O gördüğün paket sıfırdan oluşturuldu hatta içine bakarsan aracvergisi diye yazmaya başladığım bir scripti bile görebilirsin tabiki tüm scriptleri sıfırdan yazmadım ama ordaki scriptlerin çoğu hataları giderilmiş extended için ayarlanmaş gelmiş burda paket üzerine 2-3 şey ekleyip ve üzerine 100TL diye koymak neyin mantığıdır.

DF
Son düzenleme:
Konu altında herhangi bir şekilde tartışma çıkarmayın ve konuyu boş yere kirletip, baltalamayın.
Eğer bir şikayetiniz varsa paketinizin satıldığını düşünüyorsanız veya herhangi bi durum varsa "Şikayetciyim" bölümüne konu açarak yapabilirsiniz bu şekilde konuyu kirletip, baltalayıp bir çözüme ulaşamazsınız.

DF
Son bir şey söyliyim o halde paket içinde hiçbir şekilde araçvergisi diye bir şey yok ilk aldığım halinde de yoktu zaten ben bu paketin kimin olduğunu bilmem ben üstüne eklemeler yaptım az uz da ekleme değil arkadaşım bozmuşta olabilir bana geldiğinde bozuklukları olan bir paketti ayrıca paketlerin hepsi birbirine benzer zaten bunun tüm fotolarını ve özelliklerini atmadım çıkıp da sahiplenme çok gereksiz ve saçma ben bu pakette 3-4 ay düzeltme ve ekleme ile uğraştım her eklemem yeni sorunlar açtı onları düzelttim VS. Sen çıkıp ta bu paket benim dedin diye tüh be adamın paketini vermişler demeyeceğim bu pakette senin değil o düşünceyi çıkar kafandan

DF
Arkadaslar diger uyeler ile saygili konusunuz bir sikayetiniz var ise sikayetim var konusu acabilirsiniz. Eger tartisma devam edilicekse konu kapatilicaktir.

DF
ben paketin arkadaşın olduğunu gerçekten bilmiyordum eğer bu kadar rahatsızsa bu durumdan ben konunun kapatılmasını istiyorum.

DF
fakat arkadaşın da üslup ve konuşmaları hoş değil ben arkadaşa haberim yoktu eklemeler yaptım diyorum acınası dolandırıcı gibi damgalar vurup duruyor hoş değil

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//