Selamlar bu benim fivem'de ilk gelişmiş scriptim açıkçası daha önceden yazılımla uğraşıyordum ama sunucularda ki bir sorun dikkatimi çekti sunucularda oynarken kıyafet seçmek benim için bir zulumdu uzun uzadıya sayılarda aramak falan nedense kimse yapmamışta sanırım bende buna bir cozum getirmek istedim normalde ücretsiz paylasacaktım fakat 1.5 hafta gibi bi zamanımı aldı ufakta olsa harçlık çıkarmak istedim Script hakkında konusmak gerekirse kodlarım biraz dağınık olabilir Hatalarım olabilir Bunları göz önünde bulundurarak satın alın satın aldıktan sonra destek vermek istemiyorum açıkçası sadece resimleri nasıl çekeceğinize dair bir söylemim olabilir
Kıyafetler metalı
/kiyafetslot yazarak giyili olan kıyafetleri cıkarabılırsınız
Kategorizelenmiş Eşyalar takılar, gözlükler
Uğraşmak isteyen için isimlendirmek ile Arama İnputu
(Sanırım bu kadar)
bu scriptle uyumlu malum sunucuda ki gibi bir envanter yapımına başladım bu arada slotlu pencereli falan umarım yakında onlarıda paylaşmak nasip olur
İçerik & Özellikler
Saydam 3D bir UI a sahipKıyafetler metalı
/kiyafetslot yazarak giyili olan kıyafetleri cıkarabılırsınız
Kategorizelenmiş Eşyalar takılar, gözlükler
Uğraşmak isteyen için isimlendirmek ile Arama İnputu
(Sanırım bu kadar)
Ücret
Açıkçası fiyatı ne koyacağım hakkında bir fikrim yok forumda öyle üstün körü sadece arama dan yazarak baktım daha önce böyle bi paylaşım yok sanırım varsa da mazur görünFiyatı 1000₺
Pm yazabilirsiniz
olarak gördüm Deneyimli Abilerim Ablalarım fiyat hakkında yorumlarınızı söyleyin lütfen yeni bir revizyon yaparım isterseniz çok olmuş veya az olmuş diyeSon olarak biraz kalitesiz olabilir konum ve scriptim kusura bakmayın tekrardan bu durum için eksiklerimi söylersenizde mutlu olurum teşekkürler iyi forumlar
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu scriptle uyumlu malum sunucuda ki gibi bir envanter yapımına başladım bu arada slotlu pencereli falan umarım yakında onlarıda paylaşmak nasip olur