- Discord
- cylexdev
Forumda birkaç kişinin bu scripti aradığını gördüm. Script salty_vehicleblackout 'un editlenmiş halidir.
İsterseniz config.lua içinden ekran kararma süresini, hangi hızla çarptığında ekran kararması başlasın vs ayarlayabilirsiniz.
Kaza sonrası ortalama 20-25 saniye ekran kararır ve gözleriniz kapanıp açılmaya başlar. Ekrandaki renkler değişir ve araçtan indikten sonra karakteriniz sarsıla sarsıla yürür. Sarhoş efektiyle aynı. Script tamamen bana ait değildir.
Ses efekti de olsun diyorsanız Interactive Sounds scriptini kurmanız gerekiyor.
Interactive Sounds:
Kurduktan sonra InteractSound\client\html\sounds içine crash01.ogg dosyasını atmanız gerekiyor.
Script Indirme linki :
Virustotal link:
Video önizleme :
İsterseniz config.lua içinden ekran kararma süresini, hangi hızla çarptığında ekran kararması başlasın vs ayarlayabilirsiniz.
Kaza sonrası ortalama 20-25 saniye ekran kararır ve gözleriniz kapanıp açılmaya başlar. Ekrandaki renkler değişir ve araçtan indikten sonra karakteriniz sarsıla sarsıla yürür. Sarhoş efektiyle aynı. Script tamamen bana ait değildir.
Ses efekti de olsun diyorsanız Interactive Sounds scriptini kurmanız gerekiyor.
Interactive Sounds:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurduktan sonra InteractSound\client\html\sounds içine crash01.ogg dosyasını atmanız gerekiyor.
Script Indirme linki :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Virustotal link:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Video önizleme :

Son düzenleme: