Merhaba arkadaşlar. Üzerinde çalışmış olduğum vehicleshop scriptini satışa çıkarıyorum. EightBornV serverindekinin gelişmiş halidir. Özellikleri;
Video kalitesi için kusura bakmayın
(Video gelmediyse hala yükleniyordur)
Bilenler bilir, ücretsiz paylaşımlarıma bile sınırsız destek veriyorum. O yüzden satmış olduğum scriptlere her daim destek ve yardım ediyorum.
*esx_vehicleshop olmadan çalışmaz.
**render problemleri kendi bilgisayarımla alakalı, script veya paketle ilgisi yoktur. kusura bakmayın.
- Galeri mesleği bulunan serverlarda galerici olmadığı zamanda araç satın almanıza yarar. (Sadece belirlenen araçlar fakat sayıda sıkıntı yok)
- Aracı satın almadan önce test sürüşü yapabilirsiniz. (Süre değiştirilebilir.)
- Belirlenen süre kadar kiralanabilir.(Henüz tamamlanmadı.)
- İstediğiniz yere konumlandırabilirsiniz.
- Araç üzerine detay yazılabilir. Ben sade olmasını tercih ettim. İsteğe göre ortalama hız vs. vs. eklenebilir.
- Eklemeye çalıştığım bir kaç şey daha var ve bunlar güncelleme olarak verilecek. (Bilgilerini satın alacak kişiyle paylaşıcam)
Video kalitesi için kusura bakmayın
Bilenler bilir, ücretsiz paylaşımlarıma bile sınırsız destek veriyorum. O yüzden satmış olduğum scriptlere her daim destek ve yardım ediyorum.
*esx_vehicleshop olmadan çalışmaz.
**render problemleri kendi bilgisayarımla alakalı, script veya paketle ilgisi yoktur. kusura bakmayın.

Son düzenleme: