Script'in Videosu =>
indirme link =>
- Piyasada Ücretsiz Öyle Warzone Scripti Bulamadım Bir Tane Yapıp Paylaşmak İstedim İşinize Yararsa Ne Güzel Bana Videolarını Aşağıdaki Linkte Verdim İzleyebilirsiniz İşinize Yararsa Ne Mutlu Bana
# Warzone Script Özellikleri
- Her 5 Adam Öldürünce 1 Rank Atlıyor (Configden Miktarı Değişebiliyor)
- İlk 10 En Çok Kill Alan Kişiler Listesi
- En Son Şampiyon Olan Kişinin Mvp Şampiyonu Olarak Warzone Ekranında Gözükmesi
- Toplam Kill Gibi Şeyleri Jsondan Çekiyor Script Restart Sunucu Restart Gibi Şeylerde Kaybolmuyor
- Detaylı Cephanelik Sistemi Gibi Gibi Bir Sürü Hatırlamadığım Şeyler Var
# Item Combatlog Koruması
- Adam Girişte Adamın Tüm Itemleri Json Dosyasına Kayıt Olur Ve Webhook Gönderilir Eğer Warzone De Quit Atarsa Aldığı Silahlar Silinir Ve Jsondan Girdiği Zaman Eski Itemleri Geri Verilir Item Çalması Engellenir Bu Durumda
# Anti Hile İle Trigger Item Basma Koruması
- Configden Kick Sebebi Değişebiliyor
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
indirme link =>
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Piyasada Ücretsiz Öyle Warzone Scripti Bulamadım Bir Tane Yapıp Paylaşmak İstedim İşinize Yararsa Ne Güzel Bana Videolarını Aşağıdaki Linkte Verdim İzleyebilirsiniz İşinize Yararsa Ne Mutlu Bana
# Warzone Script Özellikleri
- Her 5 Adam Öldürünce 1 Rank Atlıyor (Configden Miktarı Değişebiliyor)
- İlk 10 En Çok Kill Alan Kişiler Listesi
- En Son Şampiyon Olan Kişinin Mvp Şampiyonu Olarak Warzone Ekranında Gözükmesi
- Toplam Kill Gibi Şeyleri Jsondan Çekiyor Script Restart Sunucu Restart Gibi Şeylerde Kaybolmuyor
- Detaylı Cephanelik Sistemi Gibi Gibi Bir Sürü Hatırlamadığım Şeyler Var
# Item Combatlog Koruması
- Adam Girişte Adamın Tüm Itemleri Json Dosyasına Kayıt Olur Ve Webhook Gönderilir Eğer Warzone De Quit Atarsa Aldığı Silahlar Silinir Ve Jsondan Girdiği Zaman Eski Itemleri Geri Verilir Item Çalması Engellenir Bu Durumda
# Anti Hile İle Trigger Item Basma Koruması
- Configden Kick Sebebi Değişebiliyor