Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu Arıyoruz Fivem'de EMS ekibi olarak server arıyoruz.

icarus0000

Üye
FT Kullanıcı
Uzun zamandır ems rolleri yapan bir ekibiz, yaş ortalamamız 20-19 arası.

Hard, sosyal odaklı bir sunucu arıyoruz.

Saçma rollerle karşılaşmayacağımız, oyuncuların gidip npcye tedavi olmak yerine 5 dklık bir rol olsa bile gelip bizimle yapmalarını tercih ederiz.

Uzun zamandır bir arada olan bi ekibiz gidenler ve gelenler oluyor fakat kemik kadro sabit.

Sunucu'da aktif işletmelerin olmasını istiyoruz, doktor rolünden çıkınca gidip rol yapabileceğimiz bir yer tarzı.

İllegaller kadar olmasa dahi doktorlarında tatmin edecek düzeyde bir maaşları olmasını bekliyoruz, Amerikada doktor masraflarını düşünürseniz az çok neden anlarsınız zaten. Doktorlar olarak icde paramızı sadece araba almak için ve sosyal işletmelerde yemek vesaire için harcayabiliyoruz, illegal olmadığımız ve silah alıp birilerine sıkmayacağımız düşünüldüğünde de yüksek meblalar kazanmamız sunucuya bi zarar vermez, milyonlar kazanalım demiyorum ama istediğim arabayı almak için 1 ay uğraşmak da istemiyorum.

Hard/Sosyal odaklı bi sunucu olarak EMS veya sosyal işletme eksiğiniz var ise seve seve doldurmanıza yardımcı oluruz.

Sunucumuza gelip konuşursak daha rahat olacağını düşünüyorum, bana özelden yazarsanız konuşabiliriz.

Discord.gg/emscrew

Discord nick : icarus.0

sadece benimle iletişim kurunuz.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//