Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

FiveM Sunucusu Kurma Projesi İçin Ekip Arkadaşları Aranıyor!

EmirhanBey16

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba FiveM topluluğu,
Ben [Emirhan Bozkurt], yeni bir FiveM sunucusu açma hedefindeyim ve bu yolda bana katılacak bir ekip kurmak istiyorum. FiveM, oyunculara özgün deneyimler sunabilen bir platform ve ben de bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ancak bu projeyi hayata geçirmek için birlikte çalışacak, yetenekli ve hevesli bir ekibe ihtiyacım var.

Projemin Amacı: Amacım, oyunculara eğlenceli, özgün ve kaliteli bir oyun deneyimi sunan bir sunucu oluşturmaktır. Bunun için çeşitli oyun modları, etkinlikler ve topluluk odaklı içerikler geliştirmeyi planlıyorum. Sunucunun, oyuncular arasında sağlam bir bağ kurmasını ve sürekli gelişmesini sağlamak istiyorum.
Aradığım Pozisyonlar:
  1. Geliştiriciler:
    • Lua, C# veya JavaScript gibi programlama dillerine hakim olan,
    • Script yazma veya mevcut scriptleri özelleştirme konusunda deneyimi olan,
    • Sunucunun işleyişini geliştirmek için yaratıcı çözümler üretebilecek arkadaşlar.
  1. Tasarımcılar:
    • Oyun içi grafik tasarımlar, logo, araçlar ve haritalar oluşturabilecek yetenekli tasarımcılar.
    • Geliştirilecek içerikler için görsel materyaller hazırlayabilecek kişiler.
  1. Yönetim Ekibi:
    • Toplulukla etkili bir iletişim kurabilecek,
    • Sunucu yönetimi ve moderasyonu konusunda deneyimli,
    • Oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli iyileştirme yapabilecek yöneticiler.
  1. Testerlar:
    • Sunucu kurulum aşamasında ve sonrasında test yaparak geri bildirim verebilecek,
    • Oyun deneyimini iyileştirmek için önerilerde bulunabilecek arkadaşlar.
Neden Birlikte Çalışmalıyız?
  • Ekip çalışması, projeyi daha güçlü ve yaratıcı hale getirecektir. Herkesin fikirleri ve katkılarıyla, daha kaliteli bir sunucu oluşturabiliriz.
  • Sürekli öğrenme ve gelişim imkanı sunan bir ortam yaratmak istiyorum. Hep birlikte deneyim kazanabilir, yeni beceriler edinebiliriz.
  • Eğlenceli etkinlikler ve topluluk odaklı projelerle, oyuncularımızın sürekli geri dönmesini sağlayabiliriz.
İletişim: Eğer bu projeye katılmak ve ekibin bir parçası olmak isterseniz, lütfen bu konuya yanıt bırakın veya özelden benimle iletişime geçin. Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, çekinmeden paylaşabilirsiniz.
Haydi, birlikte harika bir FiveM deneyimi oluşturalım!
Teşekkürler!

DC: emiirhanbozkurt

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//