Merhaba FiveM topluluğu,
Ben [Emirhan Bozkurt], yeni bir FiveM sunucusu açma hedefindeyim ve bu yolda bana katılacak bir ekip kurmak istiyorum. FiveM, oyunculara özgün deneyimler sunabilen bir platform ve ben de bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ancak bu projeyi hayata geçirmek için birlikte çalışacak, yetenekli ve hevesli bir ekibe ihtiyacım var.
Projemin Amacı: Amacım, oyunculara eğlenceli, özgün ve kaliteli bir oyun deneyimi sunan bir sunucu oluşturmaktır. Bunun için çeşitli oyun modları, etkinlikler ve topluluk odaklı içerikler geliştirmeyi planlıyorum. Sunucunun, oyuncular arasında sağlam bir bağ kurmasını ve sürekli gelişmesini sağlamak istiyorum.
Aradığım Pozisyonlar:
Haydi, birlikte harika bir FiveM deneyimi oluşturalım!
Teşekkürler!
DC: emiirhanbozkurt
Ben [Emirhan Bozkurt], yeni bir FiveM sunucusu açma hedefindeyim ve bu yolda bana katılacak bir ekip kurmak istiyorum. FiveM, oyunculara özgün deneyimler sunabilen bir platform ve ben de bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ancak bu projeyi hayata geçirmek için birlikte çalışacak, yetenekli ve hevesli bir ekibe ihtiyacım var.
Projemin Amacı: Amacım, oyunculara eğlenceli, özgün ve kaliteli bir oyun deneyimi sunan bir sunucu oluşturmaktır. Bunun için çeşitli oyun modları, etkinlikler ve topluluk odaklı içerikler geliştirmeyi planlıyorum. Sunucunun, oyuncular arasında sağlam bir bağ kurmasını ve sürekli gelişmesini sağlamak istiyorum.
Aradığım Pozisyonlar:
- Geliştiriciler:
- Lua, C# veya JavaScript gibi programlama dillerine hakim olan,
- Script yazma veya mevcut scriptleri özelleştirme konusunda deneyimi olan,
- Sunucunun işleyişini geliştirmek için yaratıcı çözümler üretebilecek arkadaşlar.
- Tasarımcılar:
- Oyun içi grafik tasarımlar, logo, araçlar ve haritalar oluşturabilecek yetenekli tasarımcılar.
- Geliştirilecek içerikler için görsel materyaller hazırlayabilecek kişiler.
- Yönetim Ekibi:
- Toplulukla etkili bir iletişim kurabilecek,
- Sunucu yönetimi ve moderasyonu konusunda deneyimli,
- Oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli iyileştirme yapabilecek yöneticiler.
- Testerlar:
- Sunucu kurulum aşamasında ve sonrasında test yaparak geri bildirim verebilecek,
- Oyun deneyimini iyileştirmek için önerilerde bulunabilecek arkadaşlar.
- Ekip çalışması, projeyi daha güçlü ve yaratıcı hale getirecektir. Herkesin fikirleri ve katkılarıyla, daha kaliteli bir sunucu oluşturabiliriz.
- Sürekli öğrenme ve gelişim imkanı sunan bir ortam yaratmak istiyorum. Hep birlikte deneyim kazanabilir, yeni beceriler edinebiliriz.
- Eğlenceli etkinlikler ve topluluk odaklı projelerle, oyuncularımızın sürekli geri dönmesini sağlayabiliriz.
Haydi, birlikte harika bir FiveM deneyimi oluşturalım!
Teşekkürler!
DC: emiirhanbozkurt