Son zamanlarda herkes sunucu açmanın derdinde. Bakıyorum herkesin profilinde saçma saçma sunucular var.
Ne Discord düzenleri var ne tasarımları güzel ne de piyasayı biliyorlar.
Günümüz "sunucu sahipleri":
> Baştaki sunucuların Discord düzenlerini kopyalayayım.
> 3D kız logolu saçma sapan bir tasarım yaptırayım. (Hazır şablona para verildi. xDDD)
> Bütün Fivem'de olan aynı kıyafet paketini aynı kişiden alayım nasıl olsa güzel. PAUAHAAHJSAH
> ChatGPT'den kural yazdırayım, script yapmaya çalışayım.
> Cebimde beş kuruş para yok bedava bulduğum scriptleri (leak) sunucuma koyayım. xD
> Fivem ortamında kimseyi tanımıyorum, olsun iki üç velet bulup oynatmaya çalışırız.
> Güvenmediğim insanları yetkili yapayım iki gün işimi görsün sonra hepsini kovarım. O sırada sunucu patladı.
Bu şekilde kurduğunuz hiçbir sunucu TUTMAYACAK.
Eğer maddi manevi bir konuda azıcık bir şüpheniz veya eksiğiniz varsa SUNUCU AÇMAYIN.
Bu yazıyı her gün sunucu açıp batıran insanları gördüğüm için ve onlara üzüldüğüm için yazdım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Saçma sapan hazır beş kuruş paket alanlar da var. Onları eklemeyi unutmuşum...
Ne Discord düzenleri var ne tasarımları güzel ne de piyasayı biliyorlar.
Günümüz "sunucu sahipleri":
> Baştaki sunucuların Discord düzenlerini kopyalayayım.
> 3D kız logolu saçma sapan bir tasarım yaptırayım. (Hazır şablona para verildi. xDDD)
> Bütün Fivem'de olan aynı kıyafet paketini aynı kişiden alayım nasıl olsa güzel. PAUAHAAHJSAH
> ChatGPT'den kural yazdırayım, script yapmaya çalışayım.
> Cebimde beş kuruş para yok bedava bulduğum scriptleri (leak) sunucuma koyayım. xD
> Fivem ortamında kimseyi tanımıyorum, olsun iki üç velet bulup oynatmaya çalışırız.
> Güvenmediğim insanları yetkili yapayım iki gün işimi görsün sonra hepsini kovarım. O sırada sunucu patladı.
Bu şekilde kurduğunuz hiçbir sunucu TUTMAYACAK.
Eğer maddi manevi bir konuda azıcık bir şüpheniz veya eksiğiniz varsa SUNUCU AÇMAYIN.
Bu yazıyı her gün sunucu açıp batıran insanları gördüğüm için ve onlara üzüldüğüm için yazdım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Saçma sapan hazır beş kuruş paket alanlar da var. Onları eklemeyi unutmuşum...