Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Fivem serüvenim ve Fivem TR nin genel durumu.

Meth7676

Üye
FT Kullanıcı
evet arkadaşlar bugun genel olarak fivem tr nin durumundan biraz bahsedeceğim (gömeceğim) ama ondan önce fivem e nasıl başladım onu anlatacağım. fivem e başladığım ilk tarih 2019 sonuydu terim vs. bilmiyordum hiç oynamamıştım. ilk girdiğim sunucu earth roleplay isimli bir sunucuydu yaşım küçük olduğu için bir tanıdığım vasıtasıyla kefil ile girmiştim sunucuya girdiğim gibi bir çeteye katılmıştım. Çete oyunun hikayesindeki çetelerden biriydi south side bölgesindeydik ballas ismindeki çeteyi megamall bölgesinde sopalarla dövüp öldürmüştük ve ardından hastaneye geri bırakmıştık tabi daha yeniyim daha birşey bilmiyorum. Bu rolden sonra bu sunucudan ayrılıp başka bir sunucuya gitmek istedim ama gittiğim sunucuda bir ekibe katılmak istemiyordum kendi ekibimi açmak istiyordum. tabi yaşım küçük olduğundan dolayı üye bulmakta zorlanıyordum ekibime çektiğim çoğu üye 16 yaş altıydı kendimizce rol yapmak istiyorduk wl sunucular bizi almayacağından dolayı non wl bir sunucu arıyorduk tabi ekipte o zaman 4 veya 3 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam hawagi roleplay adında bir sunucu bulduk wl bir sunucuydu 10 - 11 çekiyordu az çektiğinden dolayı bizide sunucuya aldılar galerinin orada takılırken bir adam geldi yanımıza bizden büyüktü herhalde 18 yaşlarındaydı bizi ailesine davet etti ve bizde kişi sayımız az olduğundan dolayı aileye gelmeyi kabul ettik işte asıl fivem serüvenim burada başladı çok dostluklar kurduk kalıcı veya geçici hawagi roleplayda 1 ay kadar oynadıktan sonra sunucuyu kapatma kararı aldılar bizde aile olarak başka bir sunucuya geçtik girdiğimiz sunucu güzeldi 50 - 60 çekiyorduki o zamanlar bu rakamlar ortalama bir sunucu için çok iyiydi sunucunun adını hatırlamıyorum bu sunucuda belli bir süre sonra kapandı artık olayların başladığı kısma geliyorum aile dağıldı ve eski ekipten bir abimiz ekip kurduğunu söyledi ekibe girdik bu abimle samimiydim o zamanlar bir arkadaşım daha vardı e. kişisi buda abimle samimiydi biz ne rol yapacağımıza karar veriyorduk aile rolüne karar verdik nato roleplay diye bir sunucuya girdik suncu güzeldi rol ortamı vardı iyide çekiyordu bu samimi olduğum abim artık beni dışlamaya başlamıştı ve e. kişisi ile daha samimi olmaya başlamıştı. tabi küçüğüm anlayamıyordum olayları kaldıramadım ve ekipten ayrılma kararım aldım. Bu olaylar fivem e başladğım ilk zamanlar 2019-2020 arası tabi daha uzun ama elimden geldiğince kısaltmaya çalıştım. fivem başladığım günden beri birçok ekibe girdim çıktım kendi ekibimi kurdum ve şunu anladım herşey gelip geçici bir ekibe katılıp yada bir ekip kurup devam etmenin bir anlamı yok neyse gelelim günümüze 2020 fivem i ile günümüzü kaşılaştırdığımda bokta sc lerin olduğunu kadın oyuncuların diğer oyuncuların üstüde tutulduğunu görüyorum tabi sadece buda değil. bok rp,admin power,amgurdlık vb. şeyler 2020 fiveminde belkide 10 sc vardı belkide 50 sc ama mutluyduk bunun sebebi herkeste gta5 olamamasıydı fivem in bilinmemesiydi gerçekten hard roller vardı evet aile rolleri vardı ama aile rolleri bile gerçekten hard bir şekilde ilerliyordu evet belkide beyazlar ss e giremiyordu ama bir saygı vardı taco da sosyal rol döndüren insanlar vardı. Şimdi bi bakıyorum gun packler pvpciler Allah a milli değerlere , ana bacı sövenler çıkmış. Non wl ve gunrp sunucların sayısı artmış sunucu açanların tek amacı para kazanmak milleti dolandırmak olmuştur. Arkadaşlar bu yazdığım tüm yazı fivem in bittiğinin kanıtıdır. youtube a girip bakarsanız sunucuların birbirini kötülediğini görürsünüz. Bu işten tek karlı çıkanlar developerlardır :))

- METH 76

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
    // Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//