Yaklaşık 5.5 Senedir Fivemdeyim Total 25e Yakın Sunucu Açtım Developerim Kendi Key Hesabım Electronum Kendi Yaptığım Hazır Paketim Gold İsmine Dair İsim Haklarına Sahipim Ve 2 Ortağım Daha Var Masrafım Yok Ama Aktiflik Sağlayamıyoruz Müsait Değiliz Ve En Müsait Olan Kişide Benim Masrafımız Zaten Fazla Kişiyiz Diye Az Sadece Bir Ortak Gelirse Dahada Yarıya Katlarız Diye Düşünüyorum Maddi Manevi Proje Dışındada Yanımda Olacak Birini Arıyorum Sadece Manevi Değil Maddide Olması Lazım Proje Açmayı Bilen Varsa Zorluğunu Bilir Şu Anda Orjin Discordumda 350 Kişi Ve Total 35 Yetkilim Var Kadın Ve Evli Barklı Oynayan Kişilerde Var Uzun Süredir Açık Olan Gold Roleplay Projesine Bizimle Beraber Devam Edecek Birini Arıyorum. 2 3 Güne Start Vericem 2 3 Gün İçinde Gelirseniz Daha İyi Olur.
Şartlarım
bu biraz seçmeli gibi oldu ama çocuk ortak almıyorum. 16/35 Arasında Olursa İyi Olur 3 Ortak Olduğumuzdan Ve Senelerdir Beraber Olduğumuzdan Mizahımıza Alışabilecekmi Bilmemiz Lazım. Sunucu Dışındada Takılacağım Bir Ortak Arıyorum.
Ortak Olunca Lspd Olarakda Başka Sunucularda Takılıyoruz Orada Yardım Etmeni İsterim
Masraf konusunda
Biz MASRAF Yapacağımızda HER Ay Bankama Para Atıyoruz Şu Anda 12000 Birikimimiz Var Masraf Olarak FiveGuardda Alacağız. Biz Sonrasında Birşey Alırsak Diye Biriktiriyoruz Belki Bizim Birşeye Masraf Yapmamız Gerekti Ona Yükleniriz Maksadında, Onun Dışında Bende Para Varken Ben Alırım Bende Yoksa Sen Sende Yoksa (Ortaklarımın Adı) Faruk Farukta Yoksa Walkery Tarzı Yapıyoruz Hepimizde 2k 3k Varsa Birleştirerek Yapıyoruz
Neden Ortak Arıyorum?
Sadece Bazen Hem Sıkışıyoruz Hemde Fazla Zamanımız Olmuyor Fivem KonusundaBilgili Ve Bilgisizde Olsa Öğrenebilecek Birisini Arıyoruz.
İletişim İçin:
Şartlarım
bu biraz seçmeli gibi oldu ama çocuk ortak almıyorum. 16/35 Arasında Olursa İyi Olur 3 Ortak Olduğumuzdan Ve Senelerdir Beraber Olduğumuzdan Mizahımıza Alışabilecekmi Bilmemiz Lazım. Sunucu Dışındada Takılacağım Bir Ortak Arıyorum.
Ortak Olunca Lspd Olarakda Başka Sunucularda Takılıyoruz Orada Yardım Etmeni İsterim
Masraf konusunda
Biz MASRAF Yapacağımızda HER Ay Bankama Para Atıyoruz Şu Anda 12000 Birikimimiz Var Masraf Olarak FiveGuardda Alacağız. Biz Sonrasında Birşey Alırsak Diye Biriktiriyoruz Belki Bizim Birşeye Masraf Yapmamız Gerekti Ona Yükleniriz Maksadında, Onun Dışında Bende Para Varken Ben Alırım Bende Yoksa Sen Sende Yoksa (Ortaklarımın Adı) Faruk Farukta Yoksa Walkery Tarzı Yapıyoruz Hepimizde 2k 3k Varsa Birleştirerek Yapıyoruz
Neden Ortak Arıyorum?
Sadece Bazen Hem Sıkışıyoruz Hemde Fazla Zamanımız Olmuyor Fivem KonusundaBilgili Ve Bilgisizde Olsa Öğrenebilecek Birisini Arıyoruz.
İletişim İçin:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
https://GoldRoleplay.win
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord: 7ica