Merhaba öncelikle hastane sorunundan bahsetmek gerekirse, öldükten sonra hastaneye gitmek için biliyorsunuz ki belirli bir süre mevcut bu süre sonunda "E" Çekebiliyorsunuz ancak "E" çektikten sonra ameliyata girmeden direkt olarak bildiğiniz teleport sistemi ile hastanenin bir odasında tekrardan spawnlanıyorum ama hastaneye arkadaşım beni götürür ve doktorun yanında "E" çekersem bir ameliyat süreci devreye giriyor başka bir konumda öldükten sonra "E" çekince de direk spawnlanmak yerine ameliyat sürecine girip sonra canlanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Hapishane sorunu ise şu şekilde polis sizi hapise gönderdiğinde direkt olarak hapisanenin lobi kısmına atıyor sizi ve tüm kapılar açık e doğal olarakta suçlu elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor hapisten ve hapishaneye giden yol ise buglu olduğu için mahkum çıkış kapıları kilitli olsa dahi içeri de giremiyor saçma s*lak bir sistem bunu nasıl düzeltebilirim..
ihtiyaç halinde video ve görsel sağlayabilirim umarım anlatabilmişimdir.
Discord: Göktürk#6666
Hapishane sorunu ise şu şekilde polis sizi hapise gönderdiğinde direkt olarak hapisanenin lobi kısmına atıyor sizi ve tüm kapılar açık e doğal olarakta suçlu elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor hapisten ve hapishaneye giden yol ise buglu olduğu için mahkum çıkış kapıları kilitli olsa dahi içeri de giremiyor saçma s*lak bir sistem bunu nasıl düzeltebilirim..
ihtiyaç halinde video ve görsel sağlayabilirim umarım anlatabilmişimdir.
Discord: Göktürk#6666