xScowl Bot Systems | Yeni Nesil Discord & FiveM Yönetim Altyapısı
Sunucunuzu yönetmek hiç bu kadar kolay, güvenli ve profesyonel olmamıştı. Klasik PAHALI botları unutun; xScowl, Discord sunucunuz ve FiveM projeniz için özel olarak tasarlanmış, birbiriyle tam entegre çalışan bir ekosistemdir.
İşte projenizi zirveye taşıyacak modüllerimiz:
Guard (Üst Düzey Güvenlik)
Sunucunuzu izinsiz rol/kanal silme, saldırı ve patlatmalara karşı 7/24 koruyan gelişmiş güvenlik sistemi.
Ticket & FiveM Entegrasyonlu Admin Paneli
Modern Discord arayüzü ile gelişmiş bilet sistemi. Global Yönetim Paneli sayesinde Discord üzerinden:
Canlandır, araç ver, ışınla, envanter sil, item ver, uyarı gönder, CK işlemleri
Moderasyon Botu | xScowl Yönetim Sistemi
Sunucunuzu tek merkezden profesyonel şekilde yönetmenizi sağlayan gelişmiş moderasyon botudur.
Kullanıcı yönetimi, sunucu kontrolü ve istatistik takibini tek panelde birleştirir. Gereksiz karmaşayı ortadan kaldırır ve tüm temel moderasyon işlemlerini hızlı ve stabil şekilde yapmanızı sağlar.
Auto-Backups (Otomatik Yedekleme)
Kanallar, roller ve sunucu düzeni düzenli olarak yedeklenir. Sorun durumunda hızlı geri yükleme imkanı.
Brain (Akıllı Çekirdek Altyapı)
Tüm modüllerin hızlı ve sorunsuz şekilde haberleşmesini sağlayan merkezi sistem.
Neden xScowl Sistemleri?
Guard, Ticket ve Backup botlarımız ile Discord sunucunuzu daha düzenli, daha güvenli ve daha kolay yönetilebilir hale getirir.
- Guard sistemi ile temel sunucu güvenliği ve yetki kontrolü
- Ticket sistemi ile düzenli ve hızlı destek yönetimi
- Backup sistemi ile sunucu yapısının güvenli yedeklenmesi
- Kullanımı kolay, modern ve stabil Discord bot altyapısı
- FiveM ile uyumlu entegrasyon desteği
- 7/24 kesintisiz çalışma yapısı
Siz sunucunuzu yönetmeye odaklanın, geri kalan işlemleri xScowl bot sistemi sizin için kolaylaştırır.
Fiyatlandırma
Sınırsız Paket: 1900 TL
Aylık Paket: 500 TL
Hemen Satın Al : İletişim ve Daha Fazlası İçin Discord : xscowl
Sunucunuzu yönetmek hiç bu kadar kolay, güvenli ve profesyonel olmamıştı. Klasik PAHALI botları unutun; xScowl, Discord sunucunuz ve FiveM projeniz için özel olarak tasarlanmış, birbiriyle tam entegre çalışan bir ekosistemdir.
İşte projenizi zirveye taşıyacak modüllerimiz:
Guard (Üst Düzey Güvenlik)
Sunucunuzu izinsiz rol/kanal silme, saldırı ve patlatmalara karşı 7/24 koruyan gelişmiş güvenlik sistemi.
Ticket & FiveM Entegrasyonlu Admin Paneli
Modern Discord arayüzü ile gelişmiş bilet sistemi. Global Yönetim Paneli sayesinde Discord üzerinden:
Canlandır, araç ver, ışınla, envanter sil, item ver, uyarı gönder, CK işlemleri
Moderasyon Botu | xScowl Yönetim Sistemi
Sunucunuzu tek merkezden profesyonel şekilde yönetmenizi sağlayan gelişmiş moderasyon botudur.
Kullanıcı yönetimi, sunucu kontrolü ve istatistik takibini tek panelde birleştirir. Gereksiz karmaşayı ortadan kaldırır ve tüm temel moderasyon işlemlerini hızlı ve stabil şekilde yapmanızı sağlar.
Auto-Backups (Otomatik Yedekleme)
Kanallar, roller ve sunucu düzeni düzenli olarak yedeklenir. Sorun durumunda hızlı geri yükleme imkanı.
Brain (Akıllı Çekirdek Altyapı)
Tüm modüllerin hızlı ve sorunsuz şekilde haberleşmesini sağlayan merkezi sistem.
Neden xScowl Sistemleri?
Guard, Ticket ve Backup botlarımız ile Discord sunucunuzu daha düzenli, daha güvenli ve daha kolay yönetilebilir hale getirir.
- Guard sistemi ile temel sunucu güvenliği ve yetki kontrolü
- Ticket sistemi ile düzenli ve hızlı destek yönetimi
- Backup sistemi ile sunucu yapısının güvenli yedeklenmesi
- Kullanımı kolay, modern ve stabil Discord bot altyapısı
- FiveM ile uyumlu entegrasyon desteği
- 7/24 kesintisiz çalışma yapısı
Siz sunucunuzu yönetmeye odaklanın, geri kalan işlemleri xScowl bot sistemi sizin için kolaylaştırır.
Fiyatlandırma
Sınırsız Paket: 1900 TL
Aylık Paket: 500 TL
Hemen Satın Al : İletişim ve Daha Fazlası İçin Discord : xscowl
Ekli dosyalar
Son düzenleme: