Merhaba. QBCore altyapısında tahmini 5-6 adır ufak ufak geliştirme, sistem optimizasyon, entegrasyon gibi alanlarında profesyonel alanda hizmet sunmaya çalışmaktayım. Sunucuların sıfırdan kurulumu yani hazır paketin kurulumu, yapılandırma yani düzenleme, bakım ve fix süreçleri ve teknik operasyon yönetiminde sürdürülebilir çözümler üretmekteyim. (hakkımda bilgi edinmek için aşağıya bakınız)
Bunların haricinde ise daha yeni yeni HTML gibi UI/NUI görsel konulu scriptlerde elimden geldiği kadarıyla gelişmeye çok özen gösteriyorum. Birde ufak tefek olsada basit derecede scriptler yapmayı çalışıyorum. Şuanlık söyleyeceklerim bu kadar kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
Discord Sunucum:
Not: bu arada yeni yeni script yapmaya başladığımdan dolayı bu konuda bana isteğe bağlı yardımcı olmak isteyen Developer meslektaşlarım bana ulaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ederim.
Hizmet Kapsamım;
Teknik Destek
- Müşterilerimin hazır paketi mevcutsa paketi hazırlayıp sunucuya entegre ediyorum
- Script yapılandırma ve düzenleme
- Hazır scriptlerin sorunsuz şekilde pakete uyarlanması, fixlenmesi
- YMAP, CAR, SCRİPT gibi şeylerin isteğe bağlı kurulumu, kaldırılması ve düzeltilmesi
- Performans odaklı sistem altyapısı oluşturmaya çalışıyorum
Operasyonel Destek
- Gün içi hızlı iletişim ve Gün içi dönüş sağlama
- Performans analizi, hata tespiti ve çözüm arıyorum
- Sunucu optimizasyonu ve stabilite etme gibi alanlarda olabildiğince geliştirmeye çalışıyoru
Not: burdaki tüm herşeyi eğerki müsait isem müşterimle sesli'de direkt yapıyorum. Eğer ben veya müşterim müsait değilse müşterimin haberi olucağı şekilde "yapılanlar" başlığında notlar düşüyorum.
Hakkımdaki Bilgilerim;
Merhaba ben Musa. 17 Yaşındayım ve FiveM piyasasında 5 veya 6 aylık bir süreyle QB-CORE altyapısında "Developer" hizmeti vermekteyim. Günlük aktifliğim genel olarak 10 saat civarı veya sabahtan akşama kadar duruma bağlı aktif kalıyorum fakat tam aktiflik vermeyi istersem 10.00'dan 20.00'a kadar hizmet verebileceğimi düşünüyorum. Developerlik yapmamın sebebi ise aileme yük olmadan kendi emeğim ile sistem paramı çıkartarak çok daha kaliteli sistemle çok daha kaliteli işler yapmak istiyorum. Piyasadaki çoğu Developer arkadaşlarımın aksine müşterilerime karşı daha nazik, profesyonel, dürüst yaklaşmaya özen gösteririm. Gerektiği yerde müşterim nasıl davranmamı istiyorsa veya müşterim nasıl davranıyorsa kendimi ona göre hazırlıyorum. Müşterimin almak istediği hizmeti, yaşadığı sıkıntıları, düzeltilmesi ve ekletilmesi gibi istediği birçok konuda elimden geldiği kadarıyla müşterim benden hizmet almadan önce bilgi geçerim. Eğer yapamayacağım birşey olursa müşterime söylerim yapabileceğim şeyler olursada yine dürüst bir şekilde yardımcı olurum. "(bu arada burda tüm developer meslektaşlarımı/arkadaşlarıma laf atma gibi amacım yok veya üstünlük gösterme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın)" Onun haricinde yeni sunucu açmak isteyen ve bu konuda bilgisi olmayıp'ta yinede benden hizmet alan müşterilerime sunucu açan arkadaşlarımın edindiği bilgilerle müşterime yardımcı olurum ve ne yapılması gerektiğini söylerim. Onun haricinde gündelik hayatımda sadece müsaitsem Valorant gibi oyunlar oynamayı seviyorum veya oyun yerine uyumayı tercih ediyorum.Bunların haricinde ise daha yeni yeni HTML gibi UI/NUI görsel konulu scriptlerde elimden geldiği kadarıyla gelişmeye çok özen gösteriyorum. Birde ufak tefek olsada basit derecede scriptler yapmayı çalışıyorum. Şuanlık söyleyeceklerim bu kadar kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
DİSCORD İLETİŞİM BİLGİLERİM;
Discord: flaxiros1615Discord Sunucum:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not: bu arada yeni yeni script yapmaya başladığımdan dolayı bu konuda bana isteğe bağlı yardımcı olmak isteyen Developer meslektaşlarım bana ulaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ederim.
Son düzenleme: