Bu sunucuda gayet saygılı ve ilgili bir yetkili ekibi yer almaktadır, bir çok oyuncu olarak eksiğimiz vardır.
Bizde Sunucu 3' e ayrılır;
1.Rol
2.Yetki
3.Arkadaşlık
1.Rol:Hayatınızda 0 Lag 0 FPS Drop ile oynamak isterseniz bir kere bu sunucuya gelmelisiniz zaten! Sunucu Hard Roleplay değildir ancak bir o kadarda serttir.Üstün fatura sistemi,telefon envanter meslek ve satın alma gibi bir çok eylemi bulundurur.Eğer çete kurmak istiyor isen tek yapman gereken bir admine söylemen oyuncuları getir silahın verilsin banka soy market soy polis kaçır ne bileyim ne olmak istiyorsan onu yapmalısın.
2.Yetki:Eğer ay ben yetkisiz oynayamam diyorsanız bizim işimize gelir
İlk başta Rehber,Rol Eğitmeni,Sponsor,Reklamcı,Sunucu Ortağına ihtiyacımız var, kendine güvenen arkadaşları sunucumuza bekliyorum.
3.Arkadaşlık:Benim hiçbir oyunda nerede ise hiç arkadaşım yoktu ama bu sunucuda çok güzel bir abim var gerçekten iyilik nedir öğreniyorsunuz neden iyilik yapılır neye ihtiyacımız vardır bunları öğreniyoruz eğer sende benim gibi isen gelmeni beklerim...
---Bilgiler---
Sunucu adı DarkDream Roleplay-Ailesi
Sunucu Discord adresi:
Sunucu İP adresi: 77.83.201.167:30120
Sunucu İP adresi 2 :77.83.201.167:30140
RESİMLER:
Bizde Sunucu 3' e ayrılır;
1.Rol
2.Yetki
3.Arkadaşlık
1.Rol:Hayatınızda 0 Lag 0 FPS Drop ile oynamak isterseniz bir kere bu sunucuya gelmelisiniz zaten! Sunucu Hard Roleplay değildir ancak bir o kadarda serttir.Üstün fatura sistemi,telefon envanter meslek ve satın alma gibi bir çok eylemi bulundurur.Eğer çete kurmak istiyor isen tek yapman gereken bir admine söylemen oyuncuları getir silahın verilsin banka soy market soy polis kaçır ne bileyim ne olmak istiyorsan onu yapmalısın.
2.Yetki:Eğer ay ben yetkisiz oynayamam diyorsanız bizim işimize gelir
3.Arkadaşlık:Benim hiçbir oyunda nerede ise hiç arkadaşım yoktu ama bu sunucuda çok güzel bir abim var gerçekten iyilik nedir öğreniyorsunuz neden iyilik yapılır neye ihtiyacımız vardır bunları öğreniyoruz eğer sende benim gibi isen gelmeni beklerim...
---Bilgiler---
Sunucu adı DarkDream Roleplay-Ailesi
Sunucu Discord adresi:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sunucu İP adresi: 77.83.201.167:30120
Sunucu İP adresi 2 :77.83.201.167:30140
RESİMLER: