Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruF2'den silahların yere atılmasını nasıl engellerim?
Arkadaşlar f2 menüden silahların yere atılmasını nasıl engellerim? sunucumda silahlar yere atılınca siliniyor fakat sopa atınca silinmiyor. Ben direk f2'den atılmasını engellemek istiyorum.Yarımcı olursanız sevinirim.
Sadece silahların atılmasını nasıl engelliyeceğinin konusunda bir fikrim yok ancak. Bana kalırsan esx_inventoryhud’da yere atma çok saçma F2’den Yere At kısmını kaldırmana yardımcı olabilirim.
Sadece silahların atılmasını nasıl engelliyeceğinin konusunda bir fikrim yok ancak. Bana kalırsan esx_inventoryhud’da yere atma çok saçma F2’den Yere At kısmını kaldırmana yardımcı olabilirim.