Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru F2'den silahların yere atılmasını nasıl engellerim?

• Konbuyu başlatan leo00
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 2K

leo00

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar f2 menüden silahların yere atılmasını nasıl engellerim? sunucumda silahlar yere atılınca siliniyor fakat sopa atınca silinmiyor. Ben direk f2'den atılmasını engellemek istiyorum.Yarımcı olursanız sevinirim.

DF
Silahları yere atınca silahları silen scripti bul. Sopa vs. gibi istediğin itemleri de kodların arasına ekle artık onlar da atınca silinebilir.

Silinmesini istediğin silahın hash kodunu diğer silahların alt satırına eklemen yeterli.

Eğer yapamazsan Discord'dan bana ulaş. Zuxild#7167

DF
Sadece silahların atılmasını nasıl engelliyeceğinin konusunda bir fikrim yok ancak. Bana kalırsan esx_inventoryhud’da yere atma çok saçma F2’den Yere At kısmını kaldırmana yardımcı olabilirim.

Zaten hazırda belli başlı silahları yere atınca silen scripti var. Tüm silahların Hash kodunu scripte eklerse istediğini yapmış olur.

DF
Sadece silahların atılmasını nasıl engelliyeceğinin konusunda bir fikrim yok ancak. Bana kalırsan esx_inventoryhud’da yere atma çok saçma F2’den Yere At kısmını kaldırmana yardımcı olabilirim.

F2 tuşuna basınca çıkan menüde yere atılmasını engellemek istiyorum.Yere atı kaldırırsam bu sefer oyuncular kenevir vb atamayacak.

DF
datada items tablosunda tüm silahların can_remove değerini 0 yapman yeterli olacaktır diye düşünüyorum

DF
yaptığım scripti kullanabilirsin. Ekstra engellemek istediğin silahları client.lua'da nasıl yapılacağını anlattım. Sorunun çözüldüğünde belirtirsen konuyu kilitleyeceğim.

DF
yaptığım scripti kullanabilirsin. Ekstra engellemek istediğin silahları client.lua'da nasıl yapılacağını anlattım. Sorunun çözüldüğünde belirtirsen konuyu kilitleyeceğim.

aslında bunun aynısı bende var.

Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(1)
-- List of pickup hashes ( )
RemoveAllPickupsOfType(0xDF711959) -- carbine rifle
RemoveAllPickupsOfType(0xF9AFB48F) -- pistol
RemoveAllPickupsOfType(0xA9355DCD) -- pumpshotgun
RemoveAllPickupsOfType(0x5EF9FEC4) -- combatpistol
RemoveAllPickupsOfType(0x958A4A8F) -- bat
RemoveAllPickupsOfType(0x440E4788) -- golfclub
RemoveAllPickupsOfType(0x99B507EA) -- knife
end
end)

pistol carbine rifle vb çalışıyor fakat diğerleri çalışmadı.

DF
Pastebin linkinden ekstra ekleyip denedin mi

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//