Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TanıtımEXIT FRAGMENTATION | Advanced Chop Shop System
"Selamlar herkese! Bir süredir üzerinde çalıştığım ve geliştirdiğim scriptlerimi artık sizlerle paylaşmaya başlıyorum. Amacım sadece bir şeyler üretmek değil; aynı zamanda kendi sunucusunda kaliteyi artırmak isteyen, gelişime açık ve 'birlikte daha iyisini nasıl yaparız?' diyen dostlarla bir araya gelmek.
1. Profesyonel Kontrol Paneli (Dashboard)
Canlı Kontratlar: Kademeli ödül ve zorluk seviyelerine sahip dinamik araç çalma/parçalama görevlerini görüntüleyin ve kabul edin.
Aktif Durum: Şık bir neon arayüz üzerinden mevcut operasyonel durumunuzu ve görev ilerlemenizi anlık olarak takip edin.
Merkezi Bağlantı Noktası: Aktif operasyonların kesintisiz navigasyonu ve gerçek zamanlı izlenmesi için tasarlanmış yüksek performanslı ana merkez.
2. Sendika ve Grup Merkezi
Ekip Yönetimi: Yeraltı sendikaları kurun veya mevcut olanlara katılın; üyeleri yönetin ve şehrin hiyerarşisine hükmedin.
Ekip Sinerjisi: Grup olarak çalışmak, kolektif verimlilik bonuslarının kilidini açarak toplam kârlılığı artırır.
Sosyal Suç Ağı: Entegre ekip yönetim sistemleriyle sosyal etkileşimi ve iş birliğine dayalı suçları teşvik edin.
3. Yeraltı Karaborsası
Taktiksel Ekipman: Sinyal Kesiciler (Jammer), Gelişmiş Tarayıcılar ve Hayalet Plakalar gibi temel illegal araçları satın alın.
Güvenli Ticaret: Standart nakit paranın geçmediği özel bir pazar yeri; en iyi ekipmanlara yalnızca en yetenekli operatörler erişebilir.
Özel Ekonomi: Benzersiz "Chop Coin" birimiyle çalışan, kapalı devre bir özel ekonomi sistemi.
4. Kapsamlı Profilim
Kariyer İstatistikleri: İşlenen toplam araç sayısı, kazanılan coinler ve görev başarı oranları dahil olmak üzere geçmiş performansınızı inceleyin.
Prestij XP: İlerleme yolunuzu izleyin ve bir sonraki Profesyonel Rütbeye ne kadar yakın olduğunuzu görselleştirin.
Kişisel Gelişim: Sokak seviyesindeki bir çaylaktan, efsanevi bir elit operatöre dönüşme yolculuğunuzu takip edebileceğiniz özel alan.
5. Küresel Sıralama Sistemi
Liderlik Tabloları: Şehirdeki en iyi operatörlere karşı kendinizin veya sendikanızın hangi konumda olduğunu görün.
Sokak Saygınlığı (Cred): Saygı kazanmak ve yeraltı ekosistemindeki hakimiyetinizi kanıtlamak için sıralamanın zirvesine tırmanın.
Rekabetçi Ortam: Sokak itibarını ve rekabeti körükleyen, sunucu genelinde geçerli bir rekabet ortamı.
6. Kullanıcı Ayarları ve Özelleştirme
Arayüz Ayarları: Kişiselleştirilmiş bir deneyim için UI öğelerini, bildirim tercihlerini ve görsel ayarları düzenleyin.
Optimizasyon: Yüksek performanslı kod yapısı, birden fazla modül aktifken bile tabletin akıcı ve tepkisel kalmasını sağlar.
Operasyonel Konfor: Maksimum kullanım konforu için tablet deneyimini kişisel tercihlerinize göre uyarlayın.
7. RPG Yetenek Ağacı (Skills)
Yetenek Uzmanlığı: Başarılı operasyonlar aracılığıyla puan kazanın ve kalıcı taktiksel avantajların kilidini açın.
Uzmanlık Dalları: "Hızlı Parçalama" (Verimlilik), "Tüccar Dokunuşu" (Kâr) veya "Hayalet Operasyon" (Gizlilik) gibi yollara yatırım yapın.
Stratejik İlerleme: Uzmanlığı ve özel kariyer yollarını ödüllendiren stratejik bir gelişim sistemi.
8. Gelişmiş Yönetici (Admin) Paneli
Canlı Denetim: Tüm aktif suç operasyonlarını ve oyuncu hareketlerini gerçek zamanlı olarak izleyin.
Dinamik Kontroller: Küresel XP oranlarını ayarlayın, ekonomi değerlerini değiştirin ve görev bekleme sürelerini arayüz üzerinden anında yönetin.
Güçlü Arka Plan: Sunucu sahiplerinin tam denetim sağlaması için tasarlanmış güçlü bir yönetim merkezi.
9. Yönetici Profil Yönetimi
Performans Metrikleri: Script kaynak kullanımını ve genel sistem verimliliğini izleyin (tipik 0.00ms - 0.01ms).
Hızlı Aksiyonlar: Ekosistemin dengeli ve adil kalmasını sağlamak için yönetici kısayollarına ve durum özetlerine erişin.
Sistem Sağlığı: Yöneticilerin performans ve sistem durumunu denetlemesi için özelleştirilmiş takip sistemi.
Kısacası yaptıgım scriptleri yavaş yavaş paylaşmaya başlıyorum kendi sunucusunda kullanmak gelişime destekde olmak isteyen hertürlü kişilerle birlikte birşeyler yapmak isterim
Video-edit konularında bilgisi olan beraber yürümek isteyenler iletişime geçebilirsiniz