ELORA ROLEPLAY - Kaliteli Rolün Yeni Adresi!
Merhaba Değerli Oyuncular,Sıradan sunuculardan sıkıldınız mı? Elora Roleplay olarak, "Pay to Win"den uzak, tamamen oyuncu odaklı ve adaletli bir dünya yarattık. 15 yaş ve üzeri, olgun ve ne yaptığını bilen oyuncularla gerçekçi bir rol deneyimi sunuyoruz.
Neden Elora Roleplay?
Sunucumuzda saygı, eşitlik ve adalet sadece bir slogan değil, temel kuralımızdır. Yönetim ekibimiz, oyunculara "yönetici" gibi değil, bir "çözüm ortağı" gibi yaklaşır.
Ekipler İçin Özel Fırsatlar
Legal veya İllegal fark etmeksizin, ekibiyle gelen dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık!
Legal Ekipler: LSPD, EMS ve Adalet Bakanlığı için hazır departmanlar, özel araçlar ve hiyerarşi desteği.
İllegal Oluşumlar: Çeteler ve aileler için ücretsiz mekan, malikane, özel "hood" tahsisi ve rol paslayacak işletmeler.
Başlangıç Desteği: Ekibinizin büyüklüğüne göre sizi bir adım öne taşıyacak, ancak ekonomiyi bozmayacak araç ve ekipman desteği.
Sunucu Dinamikleri ve Ekonomi
Orta Düzey Ekonomi: Ne çok zor ne çok kolay. Enflasyonsuz, emeğinizin karşılığını alacağınız dengeli bir sistem.
Rol Dengesi (Gun & Fun): Sadece "vur-kır" değil; sosyal rollerin döndüğü, işletmelerin aktif olduğu, ancak gerektiğinde çatışma hazzını da yaşatan bir düzen.
Geliştirilmiş Scriptler: Yüksek FPS garantisi ve buglardan arındırılmış oyun keyfi.
Yönetim Vizyonu
Tecrübeli, genç ve yenilikçi kadromuzla sürekli gelişim halindeyiz. "Benim fikrim değerli mi?" diye düşünmeyin; sunucuda söz sahibi sizsiniz! Ayrıca başarılı oyuncularımızı yetkili kadromuzda görmekten mutluluk duyarız.
ELORA ROLEPLAY SEZONU AÇIYOR!
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]Eski sunucunuzdaki adaletsizliklerden bıktınız mı?Elora Roleplay'de Admin değil, ADALET konuşur!
- +15 Yaş Sınırı: Çocuk parkı değil, rol ortamı.
- Legal/İllegal Ekip Desteği: Mekan, araba, mühimmat desteği bizden; rolü çevirmek sizden!
- Orta Ekonomi: Emek verenin kazandığı sistem.
- Gelişmiş Mekanikler: En yeni scriptler ve araçlar.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]