Fivem Ekip Tanıtım
Tam olarak 1 senedir aktif rol yapan ve rol yapmaktan zevk alan bir topluluk olarak oynadığmız bazı sunucularla yaşadığmız sıkıntılardan dolayı belli bir süre Fivem Platformuna ara vermiştik ama ekipçe aldığmız bir karar neticesinde Fivem camiyasına tekrardan dönüş yapmaya karar verdik ve bunun üzerine sunucu arayışlarına başladık ...
**********************************************************************************
Ekipçe istediğmiz sunucu özellikleri :
-AdminPower olmaması
-Pay2Win odaklı sisteme karşıyız
-Sosyal rollerin ön planda olması
-GunRp'den uzak , mafia city gibi ailesel oluşumlara karşıyız
-sunucuda legal ve illegal düzenin optimize olduğ sunucu arıyoruz
-oyuncu dengesinin eşit bir şekilde dağılmasından yanayız
-oyuncular arası sosyalikten yanayız
-yaş ortalamıs +18 sunucu arıyoruz ve rol kalitesi yüksek olan
**********************************************************************************
EKİP TANITIM VE BİLGİ
Ekibimiz şuan için 5-6 kişidir ama illerleyen zamanlarda artıcak. yaş ortalaması olarak en küçük 18 en büyük 31 yaşında olan ekip üyelerimiz vardır , rol yapmayı ve oyun oynamayı seven ekip üyleri fivem bilgileri gayet yeterli ve rp yapmayı seven bir ekiptir ASIL AMACIMIZ SOSYAL RP YAPMAK Olan ekibimiz kalıcı ve kaliteli bir sunucu aramakta
SUNUCU TANITIMLARI İÇİN ÖZEL DİSCORDUM OLAN onur#9999 YAZABİLİR SUNUCU HAKKINDA KONUŞABİLİRİZ
Tam olarak 1 senedir aktif rol yapan ve rol yapmaktan zevk alan bir topluluk olarak oynadığmız bazı sunucularla yaşadığmız sıkıntılardan dolayı belli bir süre Fivem Platformuna ara vermiştik ama ekipçe aldığmız bir karar neticesinde Fivem camiyasına tekrardan dönüş yapmaya karar verdik ve bunun üzerine sunucu arayışlarına başladık ...
Ekipçe istediğmiz sunucu özellikleri :
-AdminPower olmaması
-Pay2Win odaklı sisteme karşıyız
-Sosyal rollerin ön planda olması
-GunRp'den uzak , mafia city gibi ailesel oluşumlara karşıyız
-sunucuda legal ve illegal düzenin optimize olduğ sunucu arıyoruz
-oyuncu dengesinin eşit bir şekilde dağılmasından yanayız
-oyuncular arası sosyalikten yanayız
-yaş ortalamıs +18 sunucu arıyoruz ve rol kalitesi yüksek olan
EKİP TANITIM VE BİLGİ
Ekibimiz şuan için 5-6 kişidir ama illerleyen zamanlarda artıcak. yaş ortalaması olarak en küçük 18 en büyük 31 yaşında olan ekip üyelerimiz vardır , rol yapmayı ve oyun oynamayı seven ekip üyleri fivem bilgileri gayet yeterli ve rp yapmayı seven bir ekiptir ASIL AMACIMIZ SOSYAL RP YAPMAK Olan ekibimiz kalıcı ve kaliteli bir sunucu aramakta
SUNUCU TANITIMLARI İÇİN ÖZEL DİSCORDUM OLAN onur#9999 YAZABİLİR SUNUCU HAKKINDA KONUŞABİLİRİZ

Son düzenleme: