Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,discord whitelist'e geçme kararı aldım fakat her şeyi sorunsuz yapıyorum. Birden çok scriptler denedim fakat çalışmadı whitelist. Bunun için bir script kaldırmam mı lazım. Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdi öncelikle biraz detaylı bir sistem fakat basit , takıldığınız yapamadığınız yeri söylerseniz yardımcı olurum bu şekilde nerde yanlış yaptığınızı anlamam mümkün değildir.
Şimdi öncelikle biraz detaylı bir sistem fakat basit , takıldığınız yapamadığınız yeri söylerseniz yardımcı olurum bu şekilde nerde yanlış yaptığınızı anlamam mümkün değildir.
Açıkça bir hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü bir çok script deneim. Önerdiğiniz bir script linki elinizde varsa atarsanız sevinirim. Orada denerim. Olmaz ise ekran görüntülerini size atarım. Şimdiden teşekkürler.
Hocam discord whitelist için değiştirdiklerim sadece bunlar. Discord Token'a oluşturduğum botun jetonunu ekledim.Gulient ID kısmına botun Client ID'sini girdim.Roles kısmında whitelisted'ın id sini yazdım. Diğer fotoğrafta ise sadece kendimde olan rollerin id'sini yazdım. Whitelist rolüde dahil.Sadece bunları değiştirdim.