Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

DEZZA ROLEPLAY Profesyonel Yönetim Kadrosuna Yetkili Arıyor! | HEM YÖNET HEM KAZAN! | Yetkili Alımları Açık

DezzaRoleplay

Üye
FT Kullanıcı
Ekli dosyayı görüntüle 110291Merhaba FiveM Türkiye topluluğu,

DeZza Roleplay
olarak çıtayı yükseltiyoruz! Sadece bir sunucu değil, kaliteli bir topluluk inşa ediyoruz. Bu yolda bizimle omuz omuza verecek, adaletiyle parlayacak ve yönetimde fark yaratacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

Neden DeZza Roleplay Ekibinde Olmalısın?
Bizde emek karşılıksız kalmaz! Ekibimize değer veriyoruz:

• Emek Ödüllendirmesi: Aktif ve başarılı yetkililerimize düzenli olarak Donate paketleri, özel araçlar ve oyun içi ayrıcalıklar tanımlıyoruz.
  • Kariyer İmkanı: Alt kademeden başlayıp yönetim kadrosuna kadar yükselme şansı.
  • Aile Ortamı: Saygısızlığın olmadığı, çözüm odaklı ve samimi bir çalışma ortamı.
Aradığımız Kriterler:
  • FiveM yönetim süreçlerine hakim veya bu konuda kendini hızla geliştirebilecek,
  • Diksiyonu düzgün, kriz anında sakin kalabilen ve çözüm üreten,
  • Adalet duygusunu her şeyin önünde tutan,
  • Günde en az 1 - 2 saat aktiflik sağlayabilecek adaylar.
Sen de Bu Ailenin Bir Parçası Olmak İster Misin?Aşağıdaki linkten başvurunu yap, büyük açılış öncesi yerini ayırt!

👉 Başvuru Formu:

Başvurular titizlikle incelenip en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Unutma, DeZza Roleplay seninle daha güçlü!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//