Merhaba, ücretli geliştirici hizmeti sağladığımızı duyurmak ve sizlere destek olmak adına bu konuyu açıyoruz.
Kişisel verilerimi forum üzerinde paylaşmayı uygun görmüyorum fakat kısaca bahsetmem gerekirse 20 yaşındayım, İzmirde yaşıyorum ve 5 yılı aşkın süredir FiveM platformunda vakit geçiriyorum. Ortağım
Nesquik ile birlikte projeleri sürdürüyoruz.
Sağlayabileceğim hizmetlerden bahsetmem gerekirse sunucunuzun paketi üzerinde çalışabilir, yeni bir paket geliştirebilir, mevcut paketlerimizle yardımcı olabilir sunucunuza özel script tasarlayabiliriz. Discord sunucunuzu kontrol edebileceğiniz botlar yapabilir, sunucunuz adına web sitesi tasarlayabiliriz.
Referans gösterebileceğimiz sunucular ve paketler aşağıda mevcut:
- SealV (2023-2024)Kişisel verilerimi forum üzerinde paylaşmayı uygun görmüyorum fakat kısaca bahsetmem gerekirse 20 yaşındayım, İzmirde yaşıyorum ve 5 yılı aşkın süredir FiveM platformunda vakit geçiriyorum. Ortağım

Sağlayabileceğim hizmetlerden bahsetmem gerekirse sunucunuzun paketi üzerinde çalışabilir, yeni bir paket geliştirebilir, mevcut paketlerimizle yardımcı olabilir sunucunuza özel script tasarlayabiliriz. Discord sunucunuzu kontrol edebileceğiniz botlar yapabilir, sunucunuz adına web sitesi tasarlayabiliriz.
Referans gösterebileceğimiz sunucular ve paketler aşağıda mevcut:
- HollyV (2023-2024)
- VipeRP (2021-2022)
- SandyV (2023-2024)
- coldRP (2020)
- HDRP (2021)
- VinkaRP (2022)
- OdinRP (2022)
- HollybornV (2025)
- XORD Roleplay (2025)
- MarvinLA (2024-2025)
- bir çok sunucu mevcut fakat net bir şekilde sunabileceğimiz verilere ulaşamıyoruz- (2022 öncesi)
HollyV2 paketi
hollyborn temel paketi
holly4o np40 inspired
ücretli ücretsiz diğer scriptlerimize discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
İletişime geçmek için discord kullanıcı adım emreleann & heyydmrr veya imzamdaki discord sunucusunu kullanabilirsiniz.