Merhaba, Yeni kurduğumuz FiveM sunucusu için gönüllü olarak ya da düşük bütçeyle destek sağlayabilecek bir geliştirici arıyoruz. Şu anda proje henüz geliştirme aşamasında. İlk etapta yardımlaşma üzerine ilerleyecek bir süreç olacak, ancak sunucu büyüyüp aktif hale geldiğinde düzenli bir gelir paylaşımı ve uzun vadeli ortaklık düşünülmektedir. Amacımız, oyuncuların keyifle vakit geçirebileceği, stabil ve sorunsuz bir sunucu oluşturmak. İlerleyen dönemde özgün sistemler ve özel scriptlerle fark yaratmayı hedefliyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, iletişim kurabilen ve gerektiğinde proje için fikir üretebilecek bir ekip arkadaşı arıyoruz. Proje başlangıç aşamasında olduğu için ilk başta gönüllü olarak destek bekliyoruz. Ancak sunucu ilerledikçe, harcanan emeğin karşılıksız kalmayacağını garanti ediyoruz. Uzun vadede kazanç ve yönetim paylaşımı birlikte kararlaştırılacaktır.
Daha fazla bilgi almak ya da ekibimize katılmak isterseniz, Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz:
Discord: kaan.cmd
Daha fazla bilgi almak ya da ekibimize katılmak isterseniz, Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz:
Discord: kaan.cmd