Herkese merhaba. Artık herkes saçma sapan ls tema sunucularda sıkıcı roller yapmaktan sıkılmıştır. Sizler için karşınızda Brooklyn Roleplay. Özel mapi ile New York’ta Bulunuyor. Daha önce görmediğiniz realistik ve hard rol için bir sürü sistem, mapler ve scriptler bulunuyor. New York tema olarak New Yorktaki mapin birebir aynısını sizlere sunduk.
Sunucu şuanda inaktif durumda, ancak en yakın sürede start verilecek. Discordda whitelist alımları başladı. Hard rol yapmak isteyen, 18 yaş üstü herkesi sunucumuza bekliyoruz.
Sistem Tanıtımları;
Özel Kıyafetler, Araçlar, Dövüş Sistemi, Özel Saçlar gibi daha bir sürü scriptimiz vardır. Burada yukarıda gösterilenler sadece çoğu sunucuda olmayan özel sistemlerdir.
Diğer sistemler discordumuzda bulunmaktadır.
Brooklyn Roleplay
discord.gg/brooklyn
Benim discordum: kaliteliyim.
Sunucu şuanda inaktif durumda, ancak en yakın sürede start verilecek. Discordda whitelist alımları başladı. Hard rol yapmak isteyen, 18 yaş üstü herkesi sunucumuza bekliyoruz.
Sistem Tanıtımları;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Özel Kıyafetler, Araçlar, Dövüş Sistemi, Özel Saçlar gibi daha bir sürü scriptimiz vardır. Burada yukarıda gösterilenler sadece çoğu sunucuda olmayan özel sistemlerdir.
Diğer sistemler discordumuzda bulunmaktadır.
Brooklyn Roleplay
discord.gg/brooklyn
Benim discordum: kaliteliyim.