Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Bir animasyonu tuşa atamak

sadkadnadd

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar mesela oturma animasyonunu bir tuşa atamak istiyorum bunu nasıl atayabilirim?

DF
Buna dair scriptler var. Forumda araştırıp bulabilirsin. Örneğin sandalyeye otur F gibi oradan kaynak kodlarına bakarak kendin bile yapabilirsin.

DF
ARAŞTIRDIM LAKİN BULAMADIM BİLDİĞİNİZ BİR FORUM VAR MI OTURMA ANİMASYONU ARIYORUM TUŞA ATANMIŞ OLARAK

DF
Dostum oturma scripti zaten sende vardı onun kaynak kodlarını bakarak yapabilirsin. Onun dışında pek hatırlamıyorum öyle bir script. Bilen biri varsa cevap verir.

DF
Şu anlık kod bilgim çok yok yardımcı arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

DF
Güncel dpemotes animasyon menüsü bende biliyorum oradaki oturma animasyonunu tuşa atamak istiyorum onun nasıl yapıldığını soruyorum.

DF
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
    local dict = "anim@mp_player_intmenu@key_fob@"

RequestAnimDict(dict)
    while not HasAnimDictLoaded(dict) do
        Citizen.Wait(100)
    end
    local lock = false
    while true do
        Citizen.Wait(0)
        if IsControlJustPressed(1, 182) then ---Klawisz L
            if not lock then
                TaskPlayAnim(GetPlayerPed(-1), dict, "fob_click_fp", 8.0, 8.0, -1, 48, 1, false, false, false)
                StopAnimTask = true

end
        end
    end
end)
Bu kodu kendi isteğine göre editleyerek kullanabilirsin şuan 'L' tuşu ile araç kilitleme animasyonu için çalışıyor.

DF
Oktay bey paylaşımınız için teşekkür ederim acaba burda hangi kısımları değiştirmem gerek

DF
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
    local dict = "anim@mp_player_intmenu@key_fob@" [BU KISMI ANİMASYONU İSTEDİĞİNE ÇEVİREREK DEĞİŞTİREBİLİRSİN bkz https://wiki.gtanet.work/index.php?title=Animations ]

RequestAnimDict(dict)
    while not HasAnimDictLoaded(dict) do
        Citizen.Wait(100)
    end
    local lock = false
    while true do
        Citizen.Wait(0)
        if IsControlJustPressed(1, 182) then -- BURASI TUŞ KISMIDIR 182 L TUŞUNUN KODUDUR DEĞİŞTİRMEK İÇİN  BKZ : https://docs.fivem.net/docs/game-references/controls/
            if not lock then
                TaskPlayAnim(GetPlayerPed(-1), dict, "fob_click_fp", 8.0, 8.0, -1, 48, 1, false, false, false) -- Burası animasyon kısmıdır
                StopAnimTask = true

end
        end
    end
end)

Az çok özetlemişimdir umarım anlamadıysan yaz ben cevaplarım başkası cevaplar lakin cevabını alırsın. Unutmaki burası yardımlaşma forumu çekinmeden yaz.

DF
Sorununuz çözüme ulaştı mı?

DF
KODU ANLATTIĞINIZ GİBİ DÜZENLEDİM BU KODU ŞİMDİ NEREYE ATMALIYIM?

DF
Bir script oluşturup veya birleşik scriptlerin varsa onun içine atabilirsin dostum.

DF
Merhabalar sorununuz çözüme ulaştımı? 24 saat içinde cevap veriniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//