Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Arıyorum AURORAV ROLEPLAY ! AÇILACAĞIMIZ GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUZ VE BUNUN İÇİN SİZE İHTİYACIMIZ VAR YETKİLİ OLMAK İÇİN GELEBİLİRSİNİZ.

sefovic

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
discord.gg
Discord
ballantines.finest

AURORAV.png
auroravbanner.png

Merhabalar Efendim Yeni Projemiz Olan AuroraV Açılmıştır Size Biraz AuroraV'den Bahsetmek İsterim.

- AuroraV Nedir?
Benim ilk olarak 2023'de hayal ettiğim ve geliştirmeye başladığım sistemler üzerine kurulmuştur. Yaklaşık 1 yıldır gelişim sürecince, sosyal yapısı ve illegal yapısı herşeyi denkleştiriyor gayet güzel bir algoritması vardır. Tek hedefimiz burda insanlara hard olarak lanse edilen yavanlaşmış rolü kaldırmak ve şuanda piyasadaki sunucular gibi freeroam tarzında, mülakatsız , bilgisiz ve rol bilmeyen insanlar dolusu bir FiveM'den uzaklaşmak. AuroraV algoritma olarak hem hard olarak yavanlaşmış rol değildir, hemde insanlara suan roleplay sunucu olarak yutturular üst sıralardaki freeroam, public sunucular gibi değildir.

- Biz Kimiz? Hedeflerimiz Neler?
Project Leader ekibi olarak biz kendimizi OOC'de çok iyi tanıyan bi ekibiz, eğlenceli roller yapmayı severiz. Kendim şahsen 2021'den beri rol yapıyorum ve yaklaşık bu 4 senelik süreç bana çok şey kattı, her sunucudan iyi veya kötü birşeyler çıkarıp burda kafamdaki sistemi oturtmaya özen gösterdim. Şahsen diğer 2 kişi bu projeye pek katkı vermediler ama ilerleyen süreçlerde kesinlikte katkıları olacaktır onlara öğretmem gereken bi kaç bişe daha var.

Şuanki oyuncuların ne tarz rol sevdiğini ben çok iyi biliyorum yaklaşık %70'i freeroam, public tarzı yani kısaca (KANKAAA YERDESİNNN KANKAAA) gibi konuşmalar geçen rol olmayan oyunu seviyorlar ben kesinlikle bunlara izin vermem. Şuan hatta bunu yazarken bile çok sinirlendim. Biz %30'luk o kitleye hitap ediyoruz, bu işin keyif kısmında olan insanlara, onlar burda güzel güzel rol yapsın çok sıkmadan, sıkılmadan, eğlensinler bizde onların keyfiyle mutlu olalım istiyoruz. Şuan maalesef bi yetkili ekibim yok, kafamda yetkili ekip olarak 7 kişi hazır onlarada ne kadar güvenebilirim bilmiyorum (OOC Tanıdıklarım). Sizden ricam eğer benim projemi beğenirseniz discorduma gelip, bana DM'den ulaşıp ben yetkili olmak istiyorum deyin size bi başvuru formu atarım bilginize ve samimiyetinize göre bi seviyeye koyarım şuan. Yetkili kadro oluştuğu zaman herkes staff'den başlayacak ve artık sunucuya oyuncu çekmeye başlayacağız.

- Sizden Beklentilerimiz Nelerdir?
AuroraV Project Leader'i olarak sizden beklentimiz tamamen eğlenceli ve heyecanlı rollerdir. Bi rol çok sıkı olursa sarmaz, çok gevşek olursa sarmaz herşeyin fazlası zarardır. Kurallar dışına çıkmamanız ve birbirinize insancıl davranmanız en temel istediğimizdir. Unutmayınki rolde biri size ADK atınca size değil, karakterinize attı ona göre davranın. Legal ve illegal açıda rollerimiz çeşitlidir sizinde bu çeşitlilikten zevk alçağınızı, sıkılmayacağınızı düşündüm. Şuan bi yetkili ekibim yok, bu hayatta 1'i 3 yapmak kolay, önemli olan 0'dan başlamak ve ben 0'dan başlıyorum tek isteğim bana sunucu aktif'e geçene kadar destek çıkmanız ve sonrasındada rahatlatmanız inşallah projeyi beğenen herkesle beraber bunu başarabiliriz.

- Donate Mantığı Nasıl İşliyor?
Arkadaşlar araç olarak size zevkinize göre bi kaç tane donate araç koyduk. Bu araçlar çok fazla değil en fazla 15 tanedir, diğer sunucular gibi 50-60 tane değil. Sunucumuzda donate ile içinde silah, zırh, para, araba içeren paketlerde satılmaktadır, size bunun içinde açıklamam şu: Üşengeç değilsen eğer rolünü yapar, çalışır, paranı kazanır IC para ile zaten alırsın, he ben enayiyim abi sana para yedirim diyosan burdan alırsın, sonrada illaki bi hatanı görür banlarım zaten sunucunun seyiri değişmemiş P2W olmamış olur, bu kadarda açık sözlü davrandım.

- Sunucumuz Ne Tür Bi Sunucudur?
Şuanki türe göre Sosyal RP olarak nitelendirilebilir. Size yukarıdada bahsettim zaten algoritmadan, gerçekçilik olmadan rol olmaz, ama bu oyundur çokda sıkıya gelmez.

- Nasıl Katılabiliriz?
Whitelist almak için sizi discord sunucumuza bekleriz, linkini aşağıya bırakırım. Yetkili olmak isterseniz, sunucuya katılıp bana dm'den yazabilirsiniz. Şuan en mantıklısı Yetkili Ekip oluşana kadar Whitelist için gelmeyin yetkili olmak için gelin.

Fivem bizim için önemli 3-5 hile zigotada bırakmayız gencolar merak etmeyin samimiyetime güvenen herkesi bekliyorum.
Ben genelde saat 17.00-23.30 arası aktif olurum eğer DM atarsanız o saatler arası bakarım.
Yetkili Kadrosunu Ortalama 30 Kişi Düşünüyorum Daha Çok Kişi Lazım Hızlı Gelin Beyler.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//