Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paket arimaya store | Social V1

arimaya

Üye
FT Kullanıcı
Discord
ariki.e
# arimaya store | Social V1
### TR: Paket, iki farklı framework seçeneğiyle birlikte gelmektedir:
QBCore
QBox

Aşağıda gösterilen scriptlerin bazıları lisanslıdır. Bu nedenle, kendi lisans anahtarınızı temin etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Alternatif (ücretsiz) sürümlerini bizden talep edebilirsiniz.

### EN 🌐: The package comes with two different framework options:
QBCore
QBox

Some of the scripts shown below are licensed, so obtaining your own license key is your responsibility. You can request alternative (free) versions of these scripts from us.

Multicharacter (Lisansli / License)
1759865580113.png

Appearance​

1759865627867.png

HUD (Lisansli / License)

1759865685687.png

Radial Menu / Chat gibi ufak sistemler​

1759865713580.png 1759865722991.png 1759865733508.png 1759865744138.png 1759865755837.png 1759865766664.png 1759865772596.png

Kafe, Bar, Restorant Meslekleri

1759865819064.png

Soygunlar / Heists / Robberies
TR: Pakette hâlihazırda ayarlanmış ve eklenmiş olan soygun listesi bulunmaktadır. Ürünü satın alan müşterinin isteğine göre yeni soygun eklemeleri, düzenlemeleri veya değişiklikleri yapılabilir.

Soygunlar:
- ATM Soygunu
- Banka Soygunu
- Garaj Soygunu
- Gunshop Soygunu (İsteğe bağlı eklenir)
- Kuyumcu Soygunu (İsteğe bağlı eklenir)

EN 🌐: The package includes a preconfigured and added heist list. Upon the customer’s request, new heist can be added, adjusted, or modified as desired.

Heists & Robberies:

- ATM Robbery
- Bank Heist
- Garage Robbery
- Gunshop Heist (Optional)
- Jewelry Store Heist (Optional)

Cafe / Restorant
- Uwu Cafe
- Pearls
- Burger Shot
- Luuma Cafe (Lisanslı)
- Limeys
- Taco
- Paleto Bar
- Bean Machine (Lisanslı)

Bar 🍷
- Club 77
- Beach Bar
- İrish Pub
- Red Rose
- Granberry Bar

1759865949330.png
1759865987250.png
1759866003693.png
Ve daha fazlası... / And more...

Resmon 0.30-0.45

1759866050199.png

Detaylı tanıtım için
sunucumuza katılabilirsiniz. Bu metne sığmayan konular (departmanlar, meslek tanıtımları vb.) hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Pakette yer alan sistemlerin büyük bir kısmı (chat, dispatch sistemi, kiralanabilir depo vb.) tarafımızca geliştirilmiştir. Yakın zamanda Tebex üzerinden satışa sunacağımız bu sistemler, paketi daha önce satın alan müşterilerimizin cfx.re hesaplarına ayrıca gönderilecektir.

Fiyat bilgisi:
QBCore: 10.000
Qbox: 18.000

* Fiyatta pazarlık payı vardır
* Paketi satın alan müşterilere kurulum - düzenlemeler - bug fix vb hizmetler dahilinde gelmektedir

DF
Son düzenleme:
Reis kusura bakmada adam mı d*maltıyorsun
Dostum selamlar. Öncelikle, FiveM Türkiye’deki klasikleşmiş sunuculara baktığımızda birbirinden alakasız ve uyumsuz scriptlerin bir araya getirildiğini görüyoruz. Biz de buna istinaden, bu paketteki tüm scriptlerin hem tematik olarak hem de client/server tarafında birbiriyle tam anlamıyla entegre olmasına özen gösterdik. Paket, test ekibimiz tarafından yaklaşık bir hafta süreyle test edilip tespit edilen tüm hatalar giderildikten sonra satışa sunulmuştur; bu nedenle piyasadaki 3–5 bin TL’lik paketlerde (leak script arşivleri) görülen sorunlar bu pakette yaşanmaz.

Ayrıca burada paylaşmadığım; Discord’daki kanala yazdığım metinde de belirttiğim gibi, paketi satın alanlara paketle ilgili düzenlemeler, ilerleyen süreçte bizden kaynaklanan sorunların çözümü ve aktif güncelleme ayrıcalıklarını ücretsiz olarak sağlıyoruz. Muhtemelen sadece leak sunucularındaki sızdırıcıların paketleriyle ilgilenmişsiniz; bu nedenle fiyatlar abartılı geliyorsa şunu belirtmek isterim: şu an kaliteli bir geliştiricinin sunduğu en uygun paket fiyatları 7.000 TL’den başlamaktadır. Biz kimseyi d*maltmıyoruz veya dolandırmıyoruz — amaç, FiveM Türkiye’de resource’e rastgele script atıp “developer” olduğunu iddia eden kişilerin önüne kaliteli hizmet sunarak geçmektir.

(Ayrıca, fiyat konusunda müşterimizin bütçesine göre indirimler de sağlıyoruz)

DF
merhabalar elinize sağlık konuya denk geldim gayet güzel bir paket olmuş emek vardır sonuçta ama arkadaşın bu şekikde yorum yapması yanlış olmuş herkes emeğine göre paha biçiyor ama sizinde verdiğiniz karşılık biraz yanlış ( bu nedenle piyasadaki 3–5 bin TL’lik paketlerde (leak script arşivleri) görülen sorunlar bu pakette yaşanmaz.) yazdığınız cümlede bende 3000tl gibi bir fiyata yaklaşık 1 yıldır paket satıyorum ama benim paketimde hata vs yok ve inanın bu resimlerdede leak scriptler (ak4y playtimeshop izzy hud lb phone vs) var olabilir zaten lisanslı script koyamazsın pakete herkes kullanabilir sonuçta burada emek ile birşeyleri birleştirip müşterilere sunuyoruz ama ucuz paket kötüdür pahalı paket iyidir gibi bir mantık yanlış özellikle piyasaya yeni çıkmış biri olarak bu yaklaşımı sergilemende hata olmuş bol kazançlar dilerim sadece görüp bende ufak bir yorum yapmak istedim istersen sunucuma gelip yada discorddan bana ulaşarak ufak bir sohbet edebiliriz tavsiye verebilirim aynı şekilde sende bana eleştiriler yapabilirsin bunlar gelişimi sağlar

DF
merhabalar elinize sağlık konuya denk geldim gayet güzel bir paket olmuş emek vardır sonuçta ama arkadaşın bu şekikde yorum yapması yanlış olmuş herkes emeğine göre paha biçiyor ama sizinde verdiğiniz karşılık biraz yanlış ( bu nedenle piyasadaki 3–5 bin TL’lik paketlerde (leak script arşivleri) görülen sorunlar bu pakette yaşanmaz.) yazdığınız cümlede bende 3000tl gibi bir fiyata yaklaşık 1 yıldır paket satıyorum ama benim paketimde hata vs yok ve inanın bu resimlerdede leak scriptler (ak4y playtimeshop izzy hud lb phone vs) var olabilir zaten lisanslı script koyamazsın pakete herkes kullanabilir sonuçta burada emek ile birşeyleri birleştirip müşterilere sunuyoruz ama ucuz paket kötüdür pahalı paket iyidir gibi bir mantık yanlış özellikle piyasaya yeni çıkmış biri olarak bu yaklaşımı sergilemende hata olmuş bol kazançlar dilerim sadece görüp bende ufak bir yorum yapmak istedim istersen sunucuma gelip yada discorddan bana ulaşarak ufak bir sohbet edebiliriz tavsiye verebilirim aynı şekilde sende bana eleştiriler yapabilirsin bunlar gelişimi sağlar
Selamlar, öncelikle uygun ve gerçekten emek verilmiş paketler elbette vardır; ancak şu anda piyasayı incelediğimde, arkadaşlarımın, eşimin, dostlarımın da bildiği kadarıyla, birçok geliştiricinin başlangıçta uygun görünen paketleri bir süre sonra ya hatalı hâle geliyor ya da temel seviyede yetersiz kalıyor (elbette hepsi için söylemiyorum). Bu nedenle o cümleyi söyledim.

Paketteki leak script görüntüleri konusuna gelince; teslim edeceğimiz paketteki scriptler zaten fxapli scriptler olacaktır. Paketi satın alan müşteriler, lisanslı scriptleri (LB Phone, PlaytimeShop vb.) dilerlerse kendileri satın alıp bize konfigürasyon yaptırabilir ya da yazdığımız gibi ücretsiz alternatiflerini kurdurabilirler. Bu konuda da desteği biz sağlıyoruz.

Biz paketlerde leak kullanılmasına karşı değiliz; bazı müşterilerimiz bütçesel nedenlerle leak kullanmak isteyebilir. Metnimizde vurgulamak istediğimiz husus, paketin fiyatının içinde leak bir script bulunmamasından, uzun süre test ekibimizle test edilmesinden, paketteki scriptlerin birbirleriyle tam entegre ve stil olarak uyumlu olmasından, ayrıca tüm müşterilere özel kurulum yapıp sunucularının renk temaları, isimleri ve paket içeriklerini onlara göre düzenleyerek teslim etmemizden kaynaklanmaktadır.

Üstteki metinde belirttiğiniz, biraz sert olan cümle ise arkadaşın hakkımızda hiçbir bilgiye sahip olmadan, yaptığımız hizmeti görmeden küfürlü bir şekilde konuşmasından kaynaklanmaktadır.

DF
bunu diyende ilk paketinde ak4y-multichar kullanıyordu

DF
bunu diyende ilk paketinde ak4y-multichar kullanıyordu
Dostum senin milletle derdin var sanırım orada zaten alternatif koyduğum yazıyordu herkes değiştiriyordu sanada açıklama yapmak zorunda değilim senin herhalde bir sıkıntın var böyle durduk yere eleştiriler yapiyorsun güzelce seni savunduk ettiğin lafa bak adamın konusunda tartışamam hiç derdin varsa discorddan yaz bana

DF
Dostum senin milletle derdin var sanırım orada zaten alternatif koyduğum yazıyordu herkes değiştiriyordu sanada açıklama yapmak zorunda değilim senin herhalde bir sıkıntın var böyle durduk yere eleştiriler yapiyorsun güzelce seni savunduk ettiğin lafa bak adamın konusunda tartışamam hiç derdin varsa discorddan yaz bana

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//