⚜ After Roleplay ⚜
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------? Sunucumuzun Teknik Özellikleri: ?
Intel Xeon x5675 4 Core
-8 GB Ram
-100 GB
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Intel Xeon x5675 4 Core
-8 GB Ram
-100 GB
Discord:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
? Sunucumuz deneyimli bir yönetim ekibinin ortak fikri üzerine yeni açıldı.
? 128 kişilik oyuncu kapasitesine sahip bu sunucunun açılma nedeni gerçekten rol yapmayı seven insanları bir araya getirmek.
? Yönetim ekibimiz sunucuda en iyi, en eğlenceli şekilde rol yapmanız için yapmak için elinden geleni yapmaktadır. Çünkü yönetim ekibi olarak biz de gereksiz sunucuların gereksiz Rollerinden sıkıldık.
? Sunucumuzda odaklandığımız ve istediğimiz şeyin her şeyden önce Doğru ve Eğlenceli Rol olduğunu söylemiştik bu nedenle sunucumuz en iyi rol deneyimini yaşayabileceğiniz Şehir sisteminde açılmıştır. Şehir sisteminde kendi düzenlediğimiz modern paket sayesinde en yeni scriptlerle oyununuzu kesintisiz oynayabileceksiniz!
? Gerçek bir RP deneyimi yaşamanız, birlikte yaşayabilmemiz için sizleri bekliyoruz.

? Sunucu Özellikleri ?
? Yüksek FPS ?
? Özel Scriptler?
? Gelişmiş Şehir Sistemi ?
? Ücretsiz çete, aile alımları sen de ekibini alıp istediğin çeteyi, aileyi kurabilirsin! ?
? Eğer ki silah sıkmaktan ziyade rol yapıp eğlenmelik bir sunucu arıyorsanız burası tam size göre. ?
? Burada istediğiniz Roleplay deneyimini yaşabilmeniz, tam destek alabilmeniz için yönetim ekibimiz 7/24 çalışıyor. ?
Örnek görüntüler:
? Yüksek FPS ?
? Özel Scriptler?
? Gelişmiş Şehir Sistemi ?
? Ücretsiz çete, aile alımları sen de ekibini alıp istediğin çeteyi, aileyi kurabilirsin! ?
? Eğer ki silah sıkmaktan ziyade rol yapıp eğlenmelik bir sunucu arıyorsanız burası tam size göre. ?
? Burada istediğiniz Roleplay deneyimini yaşabilmeniz, tam destek alabilmeniz için yönetim ekibimiz 7/24 çalışıyor. ?

Örnek görüntüler:

Son düzenleme: