Roleplay oyun modları için geliştirmiş olduğum basing bir scripti sizlerlede paylaşmak istedim. (Tabiki ihtiyacınız varsa değişiklikler yaparak farklı oyun modlarında da kullanabilisiniz.)
Script sayesinde belirli bir bölge de oyuncular afk kalarak gelir elde ederken (default 1 saniye = 1$) sunucu sahipleri de oyuncu kaybetmezler.
Fotoğrafta sol alt köşeye bakarsanız ne kadar afk kaldığınızı gösteren bir timer yer almakta.
- Ayrıca az önce belirtmiştim her bölgede afk kalınmaz.
Ek olarak araç içerisinde afk kalınamaz veya başka oyuncular sizi rahatsız edemez oyuncu afk komutunu kullandığında freezlenir ve godmoda geçer.
Son olarak log üzerinden hangi oyuncu ne kadar afk kalmış ve afk kalarak ne kadar gelir elde etmiş bunuda takip edebilirsiniz.
Script sayesinde belirli bir bölge de oyuncular afk kalarak gelir elde ederken (default 1 saniye = 1$) sunucu sahipleri de oyuncu kaybetmezler.

Fotoğrafta sol alt köşeye bakarsanız ne kadar afk kaldığınızı gösteren bir timer yer almakta.
- Ayrıca az önce belirtmiştim her bölgede afk kalınmaz.

Ek olarak araç içerisinde afk kalınamaz veya başka oyuncular sizi rahatsız edemez oyuncu afk komutunu kullandığında freezlenir ve godmoda geçer.
Son olarak log üzerinden hangi oyuncu ne kadar afk kalmış ve afk kalarak ne kadar gelir elde etmiş bunuda takip edebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Scripti indir kısmından github hesabıma giderek dilerseniz önce inceleyip ardından indirebilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz. Keyifli forumlar <3