- Discord
- lykiacom
Merhaba arkadaşlar, ben Tuğkan. 23 yaşımdan beri FiveM oynuyorum ve o zamandan bu zamana kadar çok fazla sunucu açmak istedim. Genel FiveM'e baktığım zaman; 'antik kuntik' sunucu açanlar çok yanlış anlamasınlar, bu kendi şahsi fikrim. Ben; +18 yaş sınırının olduğu, insanların hem vakit geçirip hem de boş vakitlerinde eğlendikleri bir sunucu açmayı çok istiyorum. Sorun şu ki, yaşadığım bazı sorunlardan dolayı bir sürelik maddi destek sağlayamıyorum. Ancak bu önüme engel değil; FiveM'de yazılım hizmetleri verdiğim ve bu işten de çok zevk aldığım için sunucudaki bütün yazılımsal işlerle ben ilgileneceğim. Ortak olmak isteyen kişiden tek istediğim; olgun olup saygılı olması, vizyon sahibi olması, zeki bir kafa yapısına sahip olması ve empati yapabilmesidir. Dediğim gibi, istediğim şekil kısaca bu. Çok açmak istiyorum. İleriki dönemlerde de bu ortak olmak isteyen kişi ile belki çok yakın arkadaş olabiliriz. Ben büyüksem abi-kardeş, reşitsek kardeş gibi olabileceğimizi düşünüyorum. Eğer saygılıysa ve dediklerimi bile aşıyorsa o kişi candır. Şaka bir yana; eğer istiyorsanız ve bu özelliklere de sahipseniz buyurun efendim, sizleri bekliyorum.
discord: lykiacom
discord: lykiacom