Arkadaşlar merhaba,
www.fivemturk.net
Tanıtım konumuz yukardaki linkten ulaşabilirsiniz,
Arayışımız ; Min 6 Maks 9 Kişilik noname custom ekipler nonamede kastımız perm şeklinde olmayıp rolleriniz ile prestij kazanarak ilerleyebildiğiniz ROLLÜ sistemle yepyeni yapıyla sizi sunucumuza davet ediyoruz.
Bireysel oyuncular ve LSPD Bünyesi tamamıyla wl kadrosundan EKİP olmayan bireysel oyuncularla donatıldı, ekibiniz ile rolde Birlik sistemiyle ekip açıp ÜCRETSİZ MEKAN elde edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için Discord; Aerunox nickiyle bana ulaşabilir yada
Reklam - AURORA V | HARCADE-ROLEPLAY | 05.04.2026 EKİP ALIMLARI AÇIK
AURORA V | HARCADE-ROLEPLAY | 05.04.2026 EKİP ALIMLARI AÇIK Arkadaşlar merhaba, tanıtıma geçmeden önce size samimi, kısa ve öz bir not bırakmak istiyoruz. FiveM camiasında yıllardır süregelen adil olmayan yönetimlerden, haksız rekabetten ve "adam kayırma" olaylarından hepimiz yorulduk. Biz bu...
Tanıtım konumuz yukardaki linkten ulaşabilirsiniz,
Arayışımız ; Min 6 Maks 9 Kişilik noname custom ekipler nonamede kastımız perm şeklinde olmayıp rolleriniz ile prestij kazanarak ilerleyebildiğiniz ROLLÜ sistemle yepyeni yapıyla sizi sunucumuza davet ediyoruz.
Bireysel oyuncular ve LSPD Bünyesi tamamıyla wl kadrosundan EKİP olmayan bireysel oyuncularla donatıldı, ekibiniz ile rolde Birlik sistemiyle ekip açıp ÜCRETSİZ MEKAN elde edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için Discord; Aerunox nickiyle bana ulaşabilir yada
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkinden sunucumuza girip ticket açabilirsiniz.