Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

4/4'lük çalışan Phillbox Hastane! + Yatakların Hepsine Yatabilme Özelliği!

tersteknisyen

Üye
FT Kullanıcı
ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM. BEN TERSTEKNİSYEN!

FİVEM PLATFORMUNDA ÇOK KARSILASTIGIM DURUMLARDAN BİRİSİ SCRİPT KARSILIGI PARA TALEP ETMELERİ!
YURT DISINDAKI SUNUCULARDA OYUNCULARDA HİÇKİMSE KENDİNİ GELİŞTİRME CABASINDA DEGİL, PLATFORMU GELİŞTİRME ÇABASINDA. PAYLASIMLARI ÜCRESİZ YAPARAK FİVEM PLATFORMLARINI DAHA GELİŞMİŞ HALA GETİRMEK İÇİN SEFERBER OLUYORLAR. BİZİM ÜLKEMİZDE ÇOĞU İNSAN KENDİ MENFAATİ VE PARA PEŞİNDE. KOLAY KOLAY DEVLOPER BULMASIDA ZOR. BU ARKADASLARDA PARA KARSILIGINDA BU DESTEGİ SAGLIYORLAR. YANİ FİVEM SUNUCUSU ACMA HEVESİ SIRADAN BİR İNSAN İÇİN HAYAL OLUYOR. ULAŞILMAL BİR HAL ALIYOR. ÇÜNKİ ONA PARA BUNA PARA VERE VERE İLK AY MAKİNAYI ACSA BİLE 2. AYA PARASI KALMIYOR HEVESLERI KURSAKLARINDA KALIYOR. BEN BU DURUMDAN ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM VE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ''TÜRKİYE FİVEM PLATFORM''UNA KATKIDA BULUNUM BİR ÇOK İNSANIN TEŞEKKÜRÜNÜ ALMAYI EN AZINDAN BİR ALLAH RAZI OLSUN DEMELERİNİ İSTERİM. BU BANA YETER PARA BU PLATFORMDAN GELİRSE BENİM GÖZÜMDE HARAM PARADIR. BAĞIŞ ATAN ARKADAŞLAR OLUYOR BANA. BU BAGIS PARALARINI BİRİKTİRİP PARA KARSILIGINDA BİRİLERİNDEN SCRİPTLER SATIN ALIP BU SCRİPTLERİ BEDAVADAN BU PLATFORMDA PAYLAŞIP HERKESİN KULLANMASINA RAHATCA ULAŞABİLMESİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM. BEN OYUNU HOBİ OLARAK OYNUYORUM. CAN SIKINTISINA OYNANILAN BIR OYUNUN BİLEŞENLERİNE YENİ ÖZELLİKLERİNE PARA VERİLME DURUMU COK SACMA. TEKRAR SÖÜYORUM : BU FİVEM PLATFORMUNUN ACIK PAZAR GİBİ TİCARETE DÖNÜŞMESİNDEN ÇOK RAHATSIZIM GERÇEKTEN!
BENİ DESTEKLEYEN VEYA DESTEKLEMEYEN MUTLAKA OLACAKTIR BİLİYORUM. HER NE OLURSA OLSUN ELİMDEN GELENİ YAPARAK. GEREK GELEN BAGISLARLA ULASAMADIGIMIZ SCRİPTLERİ SATIN ALARAK. BU PLATFORMDA PAYLAŞACAGIMA SÖZ VERİYORUM.

DİYEREK PİLLBOX HASTANESİNİ HUZURLARINIZA SUNUYORUM! ?????

KURULUM:
[Teknisyen-Pillbox] RAR'IN İÇİNDEKİ BU DOSYAYI RESOURCE KLASÖRÜNE OLDUGU GİBİ ATIN. İSMİNİ DEGİSTİREBİLİRSİNİZ FAKAT [İSİM...] SEKLİNDE OLSUN. YANİ BÜYÜK PARANTEZLER MUTLAKA BULUNSUN. ATTIGINIZ DOSYANIN ICINDEKI DOSYALARIN STARTINI VERME KISMI KALDI SİMDİ. SERVER CFG İÇİNE : resimag.com/p1/79d97e0a9bb.png BU ŞEKİLDE SATIR OLUSTURUP START VERİYORSUNUZ.

HEPSİ BU KADAR..

İNDİRME LİNKİ

VİRÜSTOTAL

DF
Düşüncelerin güzel hepimiz bunun için buradayız U BAGIS PARALARINI BİRİKTİRİP PARA KARSILIGINDA BİRİLERİNDEN SCRİPTLER SATIN ALIP BU SCRİPTLERİ BEDAVADAN BU PLATFORMDA PAYLAŞIP HERKESİN KULLANMASINA RAHATCA ULAŞABİLMESİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM. bu cümlen biraz yanlış bu emek hırsızlığına girer eğer gerçekten scripti düzenleyip kodlamasını yaparsa. yapmamanı tercih ederim.

DF
Düşüncelerin güzel hepimiz bunun için buradayız U BAGIS PARALARINI BİRİKTİRİP PARA KARSILIGINDA BİRİLERİNDEN SCRİPTLER SATIN ALIP BU SCRİPTLERİ BEDAVADAN BU PLATFORMDA PAYLAŞIP HERKESİN KULLANMASINA RAHATCA ULAŞABİLMESİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM. bu cümlen biraz yanlış bu emek hırsızlığına girer eğer gerçekten scripti düzenleyip kodlamasını yaparsa. yapmamanı tercih ederim.

satın aldıktan sonra ister paylasırım ister paylasmam sonuc olarak bu emek hırsızlıgına gırmez. aldıgım paketı paylasıp paylasmamak bana kalmıs birşey. Mantıklı bir çerçeveden baktımızda.

DF
satın aldıktan sonra ister paylasırım ister paylasmam sonuc olarak bu emek hırsızlıgına gırmez. aldıgım paketı paylasıp paylasmamak bana kalmıs birşey. Mantıklı bir çerçeveden baktımızda.

Eğer başka birinin emek vererek kodladığı birşeyi paylaşırsan bu emek hırsızlığına girmiş olur eğer o kişi paylaşımını görüp bildirirse kaldırılır bilgin olsun.

DF
Sorun yok bnm mumkun olabıldıgı kadar fiveme katkım olsunda gerısı sorrun degıl

DF
.

DF
Son düzenleme:
knkm guzel metin yazmissinda bu hastane zaten bir turk tarafindan paylasilmisti

DF
Tartışmaya çok açık olan bir konu açıkçası kişi orda belkide günlerini harcayarak o scripti/paketi çıkartıyor ve bunu ücretsiz paylaşması açıkça emeğine ihanet olur

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//