Merhaba arkadaşlar, ücretsiz 2 aylık EXXEN üyeliği almak için gerekenler çok basit ve kısadır;
- Google Play Store/Apple Store üzeinden DAHA DAHA uygulamasını indiriyoruz.
- Uygulamayı açıp gerekli kayıt işlemlerini tamamlıyoruz.
- Anasayfa üzerinde 5 kampanya bulunuyor. Aralarından bir tanesi bizim ihtiyacımız olan kampanya.
- Hemen katıl dedikten sonra bir kaç onay işleminden sonra karşınıza bir adet promosyon kodu çıkacak.
- Kodu kopyaladıktan sonra EXXEN sitesine yada EXXEN uygulamasına girip üyelik oluşturuyoruz.
- Üyelikten sonra size plan seçtirirken alt kısımda promosyon kodu uygula tarzı bir seçenek olması lazım. Seçeneğe tıklayıp kodunuzu yapıştırıyorsunuz.
NOT:
- Promosyon kodunuzu girdikten sonra yine de kart bilgilerinizi isteyecektir. Üyeliği onayladıktan sonra hesabınızdan 1 tl çekiyor ve yaklaşık 5 dakika içerisinde iade ediyor.
- Ben adımları yaptığım için adımları hatırladığım kadarıyla tarif ediyorum.
- Ücretsiz verdiği planın 2 ay süresi vardır fakat REKLAMLIDIR bilginiz olsun.
Yapanlar bildirirse çok sevinirim.
- Google Play Store/Apple Store üzeinden DAHA DAHA uygulamasını indiriyoruz.
- Uygulamayı açıp gerekli kayıt işlemlerini tamamlıyoruz.
- Anasayfa üzerinde 5 kampanya bulunuyor. Aralarından bir tanesi bizim ihtiyacımız olan kampanya.
- Hemen katıl dedikten sonra bir kaç onay işleminden sonra karşınıza bir adet promosyon kodu çıkacak.
- Kodu kopyaladıktan sonra EXXEN sitesine yada EXXEN uygulamasına girip üyelik oluşturuyoruz.
- Üyelikten sonra size plan seçtirirken alt kısımda promosyon kodu uygula tarzı bir seçenek olması lazım. Seçeneğe tıklayıp kodunuzu yapıştırıyorsunuz.
NOT:
- Promosyon kodunuzu girdikten sonra yine de kart bilgilerinizi isteyecektir. Üyeliği onayladıktan sonra hesabınızdan 1 tl çekiyor ve yaklaşık 5 dakika içerisinde iade ediyor.
- Ben adımları yaptığım için adımları hatırladığım kadarıyla tarif ediyorum.
- Ücretsiz verdiği planın 2 ay süresi vardır fakat REKLAMLIDIR bilginiz olsun.
Yapanlar bildirirse çok sevinirim.