Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- ESCROW
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- OPENSOURCE
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- DÖKÜMANTASYONSunucunuzdaki rol yapma deneyimini 0Tick Street BBQ scripti ile dönüştürün. Bu kaynak, oyuncuların mobil BBQ arabalarını kullanarak sokak yemeği satıcıları olmasını, yiyecekleri pişirmesini, hazırlamasını ve satmasını sağlar. İtilen arabalar, çok adımlı pişirme süreçleri ve yiyeceğin gerçekten oyuncunun elinde göründüğü gerçekçi bir tüketim sistemi gibi özelliklerle yüksek etkileşimli olacak şekilde tasarlanmıştır.
Temel Özellikler
İnteraktif BBQ Tezgahları
- Mobil Satış: Oyuncular taşınabilir BBQ tezgahlarını çağırabilir ve bunları şehirdeki en iyi satış noktalarına fiziksel olarak itebilirler.
- Tanımlı Konumlar: Kalıcı yiyecek tezgahları için yapılandırılabilir statik spawn (doğma) noktaları.
- Hedef Entegrasyonu: ox_target ve qb-target etkileşimleri için tam destek.
Gelişmiş Pişirme Sistemi
- Adım Adım Hazırlık: Pişirme, sadece bir ilerleme çubuğu değildir. Her aşama için özel animasyonlarla birden fazla adım yapılandırın (örneğin: Balık Alma, Izgaraya Koyma, Pişirme).
- Görsel İlerleme: Pişirme durumunu takip eden sade bir kullanıcı arayüzü (UI).
Tüketilebilirler ve Prop Sistemi
- Gerçekçi Objeler (Prop'lar): Oyuncular yemek yediğinde, yiyeceğin gerçek prop'unu ellerinde tutarlar.
- Ayarlama Modu: Yiyecek prop'larının eldeki konumunu ve dönüşünü mükemmel görünmeleri için ince ayarlamanızı sağlayan benzersiz bir oyun içi komut (/adjustprop) içerir.
- Durum Entegrasyonu: Tüketim sırasında açlık ve susuzluğu otomatik olarak geri kazandırır.
Özelleştirilebilir Kullanıcı Arayüzü
- Modern, sade tasarım.
- Koyu (Dark) ve Açık (Light) temalar arasında geçiş yapabilme.
- Tüm çözünürlükler için tamamen duyarlı (responsive).
Framework ve Uyumluluk
Bu script, FiveM ekosistemindeki başlıca standartları destekleyecek şekilde çok yönlü olarak üretilmiştir.Framework'ler:
- QBCore
- QBox (Project Q)
- ESX Legacy
- ox_inventory
- qb-inventory
- ps-inventory
- ESX default
- İngilizce
- Türkçe
- Almanca
- Fransızca
- İspanyolca
- İtalyanca
- Hollandaca
Yapılandırma (Configuration)
Script, FiveM Asset Escrow sistemini kullanır.